U zocht: klantenservice Liander

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Liander?

Bel 035-2046666

klantenservice Liander

Beoordeling:

klantenservice Liander
1,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1.5 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Liander is een netbheerder. Liander is dan ook lid van het Netbeheer Nederland. Dit is een brancheorganisatie van alle elektriciteits- en gasnetbedrijven. De naam Liander kennen we pas sinds 2008, hiervoor was Liander ook al een netbeheerder, maar dan met de naam Continuon. Het was toen nog onderdeel van Nuon, maar doordat hier andere netbeheerders bijgevoegd zijn is de naam veranderd. Deze naam komt van de splitsing van het netwerkbedrijf Alliander van Nuon. Alliander bestaat nu uit Liander en Liandon. Deze laatste houdt zich bezig met de infrastructuur van energienetten en installaties. Dat Liander een netbeheerder is wilt zeggen dat het de energie voor zowel consumenten en zakelijke klanten regelt. Hierbij moet je denken aan gas en elektriciteit. Zij zijn zowel verantwoordelijk voor het beheer als het transport hiervan. Dit doen ze voor 2,8 miljoen huishoudens, instellingen en bedrijven. Grote kans dus dat als er een monteur aan uw deur komt voor uw meter dat het iemand van Liander is. Daarbij werkt Liander ook voortdurend aan het onderhoud en uitbreiding van elektriciteits- en gasnetten en houd het zich hierbij bezig met de betrouwbaarheid en veiligheid. Alles wat u in uw huishouden kunt verbinden aan gas of elektriciteit, zoals aansluitingen en meters, wordt beheerd door een netbeheerder. Het werkgebied van Liander is in Gelderland, Noord-Holland en Flevoland. Ook delen van Friesland en Zuid-Holland horen hierbij. Informatie over aansluitingen, tarieven, storingen, onderbrekingen, klachten en meldingen, facturen en betalen, energieverbruik en besparing en meters kun je verkrijgen via de klantenservice. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Liander. De website www.liander.nl geeft al deze mogelijkheden. Zowel telefonisch, via de mail of een persoonlijk bezoek is mogelijk. Mocht je een vraag hebben dan kun je deze tussen de meest gestelde vragen zoeken. Dit is een overzicht van de meest gestelde vragen die de klantenservice krijgt. Of je vraag via de mail stellen. Je moet hiervoor online een formulier invullen wat dan binnen 7 werkdagen beantwoord zal worden. Maar contact opnemen via het telefoonnummer van de klantenservice gaat natuurlijk veel sneller. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. Maar Liander heeft verschillende servicediensten met verschillende telefoonnummers. Zo hebben de consumenten een ander telefoonnummer dan zakelijke klanten, de bouw, de publieke sector en marktpartijen. Maar als consument wordt je net zo goed geholpen. Bel het telefoonnummer van de klantenservice van Liander als je vragen hebt over bijvoorbeeld je meter, storingen, tarieven, verbruik en vergoeding.

Het klantenservice Liander telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Liander

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Liander. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Liander, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Betreft slimme meter vervangen omdat Liander de oude niet kan uitlezen.Voor 12-2 2019 akkoord gaan of daarna 72,60 betalen voor vervanging.. Het betreft Syrische vluchtelingen die de Ned.Taal niet bij machte zijn om deze brieven te lezen. Gebeld met de klanten service en de meneer aan de andere kant kreeg van mij als mantelzorger alle gegevens en vroeg een momentje om het op te lossen. Zijn vr.collega Celeste nam het gesprek over en vertelde met de wet op de privacy dat dit niet mogelijk was. Dus hun probleem(het niet uitlezen kunnen van de slimme meter) wordt afgewenteld op de tegen partij. Wat een waardeloze service, afgezien van de bedekte chantage met geld te eisen wanneer niet...
- F.Jellema

★★☆☆☆
- j.van bodegraven

G Schoonderbeek

Vanavond rond zeven uur word er aangebeld door een [meter opnemer]. Dit zonder voor aankondiging dat hij/zij ook ’s avonds aan kon bellen. Ik vind dit vreemd, vooral bij ouderen kan dit een vreemd gevoel geven. Ik zou het op prijs stellen dat wanneer dit weer voorkomt om een voor aankondiging te ontvangen.

Pietje Puk

Tel.nr. Liander particulier is 088-5426444. Zie www.liander.nl

roelofsen

beste mensen.
ik heb een aantal problemen sinds dat een monteur hier is geweest om een slimme meter te installeren heb ik problemen met mijn cv ketel die op een of andere manier elke keer in storing ging monteur snapte er ook niks van tot ik zei dat liander met de elektra bezig is geweest is er hoogst waarschijnlijk een piepspanning geweest met het weer in werking zetten, daarnaast is mijn vaatwasser ook op hol ik kan er niks meer mee.
graag uw reactie
Roelofsen Beethovenstraat 20
7271cm borculo

G.W. van Eijgen

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben een brief gekregen om contact op te nemen via deze weg om alsnog de slimme meters bij ons te kunnen laten plaatsen.
In eerste instantie was de gasmeter niet snel genoeg toegankelijk waardoor de monteurs vertrokken.
Het was met een paar minuten toegankelijk geweest, en wij vinden het jammer dat het schema onvoldoende ruimte hiervoor bood en hopen dat ze alsnog geplaatst kunnen worden.
Ik heb verschillende malen telefonisch contact opgenomen hierover, maar dat schoot niet op, men kon er weinig mee, en daarom hoop ik dat we via deze weg wel tot een nieuwe afspraak kunnen komen.

Wij wachten uw hopelijk spoedige reactie af.

Met vriendelijke groet,

Ger van Eijgen en Mayke de Vries
Lijnbaanstraat 57
Zaandam

J.m.van der Meer

Ik heb gisteren contact gehad met 1 van uw medewerkers over het plaatsen van een nieuwe meter op 18 April en deze afspraak zou bevestigd worden maar ik heb nog niets vernomen.

arsen tutunciyan

stroomstoring in gem zaandijk alles lag plat.later probleem verholpen alleen tv heeft geen stroom kan niet aanzetten.morgen starstraat 127 zaandijk 1544ct

Koopmans

Geachte lezer van dit bericht,
Ik heb in 2016 contact gehad met een medewerker van uw bedrijf over het verdeelstation
in de Winsemiusstraat in Sneek over het opknappen van het geheel er is toen tegen mij gezegd dat het in de winter niet kon maar in maart 2017 was het zover. Maar tot nu zijn er nog geen stappen ondernomen ,nu de wijk zo mooi is opgekapt is uw bezit een beetje een armoedig geheel. Zou van u graag een reactie vernemen mijn telefoonnummer is 0625208116 mijn mailadres is gerrit-koopmans@ziggo.nl bij voorbaat dank
vr.gr G.R.Koopmans

Ano

Wel tevreden met Liander, niet met deze pagina en dit telefoonnummer! Stelletje fraudeurs!! Trap er niet in. Telefoonnummer van Liander staat gewoon op hun site, lokaal tarief en de storingsdienst is gratis!!

P Tol Grote Fok 23 Urk

Goede middag Hierbij willen mijn vrouw en ik u heel hartelijk bedanken voor de attentie die wij als bewoners van de Grote Fok 23 op Urk van u mochten ontvangen Bij name van Directeur Mascha van Vuuren-Sanders (klant en marketing) Wij vonden dit echt super Hartelijke groet uit URK Piet en Willie Tol

E. Langenbach

Waarom 0,90 cent per minuut. Waardeloos.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Liander

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Liander?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu