U zocht: klantenservice Lego

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lego?

Bel 035-2046666

klantenservice Lego

Beoordeling:

klantenservice Lego
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

LEGO is een Deense speelgoedfabrikant en is bekend geworden door de gekleurde kunststofblokjes waarmee kinderen kunnen bouwen. Omdat de blokjes ook onder LEGO wordt verkocht, refereert de naam niet alleen aan de fabrikant maar ook het speelgoed. Hierdoor is LEGO de grootste speelgoedfabrikant van Europa en heeft LEGO al twee keer de prijs speelgoed van de eeuw gewonnen. Onderhand is de LEGO Group de op vier na grootste speelgoedfabrikant van de wereld.

Zonder klanten was LEGO niets geworden, en daarom is het belangrijk dat de LEGO klantenservice hun klanten zo goed mogelijk te woord staat en hen bij kan staan met hun problemen en vragen die met het merk te maken hebben. Een manier om dit te bereiken is de veelgestelde vragen sectie op de website. U kunt deze vinden onder “Help”, maar wees gewaarschuwd: deze zijn wel allemaal in het Engels! De antwoorden die u hier vindt zijn de uitwerking van vragen als wat u kunt doen als u de LEGO software wil vervangen of als u een nieuw boekje aan wilt vragen voor uw LEGO set. Ook vragen over het kopen van emmers vol met LEGO of DUPLO blokjes kunt u hier terecht, net als de dingen die u kunt doen als u een gebroken of verkeerd LEGO blokje tegenkomt. Ook vragen over het LEGO VIP programma en de online LEGO shop komen hier aan bod, zodat al uw vragen beantwoord worden.

Daarnaast kunt u klikken op “send us an email” en door dit te doen, komt u terecht bij de online helper die zichzelf Sophia noemt. Hier kunt u uw vraag stellen in uw eigen taal en zal u zo snel mogelijk verder geholpen worden. In het geval dat uw gezochte antwoord niet op de website staat, kunt u dus ook gebruik maken van de online LEGO klantenservice door dit digitale contact formulier in te vullen. Het maakt niet uit waar uw vraag over gaat, LEGO zal u zo goed mogelijk proberen te helpen. Het is zelfs gebruiksvriendelijk voor kinderen.

Als het digitale contact formulier niet snel genoeg werkt of u het gevoel heeft dat u uw vraag beter kunt verwoorden over de telefoon, kunt u gratis bellen naar de LEGO klantenservice via 00800 – 5346 5555. Dit nummer is, in tegenstelling tot veel bedrijven, gratis te bereiken en levert u geen torenhoge telefoonrekening op. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook kunt u naar de betaalde lijn bellen via 0900 – 8051 in het geval dat het bovenstaande nummer geblokkeerd wordt. Dit nummer kost 80 eurocent per minuut. Tenslotte kunt u ook nog een brief sturen naar het Engelse hoofdkantoor. Eveneens is het hier dus belangrijk dat u uw brief in het Engels adresseert! U kunt uw brief opsturen naar LEGO Customer Service, 33 Bath Road, Slough, Berkshire, SL1 3UF, United Kingdom.

Het klantenservice Lego telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Lego

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Lego. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Lego, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

r:Baart

Sorry van dit schrijven, maar ik heb bij LEGOshop een artikel besteld en ik kom niet in contact met deze site, geen email kan je versturen telefonisch contact blijf je in keuze menu hangen je komt niet verder , geen postadres te vinden . Onderstaande brief wou ik hun toe sturen weet u misschien het adres van deze site. Met vriendelijke dank

13 december 2016

Geachte LEGO shop
Ik R.A.Th:Baart
Herculesweg 234
2624 VZ Delft
Probeer u nog 1 keer via deze mail te bereiken. Ik heb het bestelde artikel ontvangen , maar door u al eens eerder te schrijven en geen antwoord van u krijgt . Probeer ik het nog 1 keer.
Ik heb te veel aan u over gemaakt artikel kost € 104.99 en ik heb € 144,99 aan u over gemaakt.
Vraag u bij deze heel vriendelijk om het te veel overgemaakte aan mij terug te storten op rekeningnummer
NL13 INGB 0003709163.
Met vriendelijke dank
Artikelnummer 6135659 10252 Volkswagen Kever V29
Clientnummer 0841058499
Ordernummer V59465322

P.S
Wat is het vreselijk slecht van jullie dat je geen contact kan krijgen via email lukt niet je blijft steken en krijgt fout melden als je , je postcode invoert. Telefonisch blijf je in keuze menu. Dit ie echt de laatste keer geweest dat ik iets bij jullie heb besteld. Ik ga hier melding van maken bij consumentenbond waar ik lid van ben

Erik Schilders

Geachte
Ik heb al tweemaal een email ontvangen met een achterstallige betaling.
Op 27 oktober is de rekening betaald met het bedrag van 11,35 euro.
Gelieve dit is Goed na te kijken in jullie administratie.
Heb jullie 15 november ook al een mail gestuurd,naar het adres maar
Waarvan de mail afkomstig van was.
Maar Helaas Geen reactie ontvangen.
Zie nu graag wel een reactie tegemoet.
Met Vriendelijke Groeten
Erik Schilders

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Lego

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lego?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu