U zocht: klantenservice Lagerwey Wind

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lagerwey Wind?

Bel 035-2046666

klantenservice Lagerwey Wind

Beoordeling:

klantenservice Lagerwey Wind
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Lagerwey Wind
Lagerwey Wind is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van windturbines. Lagerwey Wind is de opvolger van het bedrijf Lagerwey BV, dat in het jaar 2003 failliet ging. Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Henk Lagerweij. Lagerwij experimenteerde rond de oliecrisis van 1973 met een zelfgebouwde windturbine met een vermogen van 2.2 kW. De mast die hij hiervoor gebruikte was toen een oude boomstronk. Na hier een aantal jaar mee te hebben geëxperimenteerd, leidde dit in 1979 tot de oprichting van het bedrijf Lagerwey van der Loenhorst. Het eerste product dat zij ontwierpen en produceerden was een windturbine van 10 kW. Langzaam aan werd het aantal kW opgevoerd en in 1986 werd een tweebladige turbine van 75 kW geïntroduceerd. Deze turbine is in het hedendaagse Nederlandse beeld nog steeds veelvoudig te zien. Voornamelijk bij de Nederlandse boeren is dit een er populaire windturbine, waar via de Lagerwey Wind Klantenservice meer informatie over kan worden ingewonnen.
Bedrijfsleven
In 1996 werd de 750 kW-turbine ook interessant voor energiebedrijven. Lagerwey boekte toen ook verkoopsuccessen in India en Japan. In 1998 nam Lagerwey het failliete bedrijf Windmaster over en noemde zich vanaf dat moment Lagerwey the Windmaster. In 2000 presenteerde Lagerwey samen met Nuon een kleine stadsturbine, de Tulipo. 6 van deze windturbines stonden bovendien tijdens de Expo 2000 in Hannover op het dak van het Nederlandse Paviljoen.
Lagerwey Wind
In 2003 ging Lagerwey dus failliet doordat het de concurrentie met andere windturbineproducenten niet meer aankon. De groei in omvang van windmolenparken en de daarbij stijgende investeringskosten werd Lagerwey teveel. De grote direct drive windturbines werden toen overgenomen door het nieuwe Nederlandse bedrijf Emergya Wind Technologies. Ook het Nederlandse bedrijf Wind Energy Solutions heeft toen een deel van de middelgrote windturbines overnemen. In november 2006 besloot Henk Lagerweij om samen met drie compagnons Lagerwey Wind op te richten. Lagerwey Wind is gespecialiseerd in het leveren van turbineontwerpen in de vorm van licenties, maar ook in de vorm van complete turbines. Een veelvoorkomende windturbine die zij ontwerpen is bijvoorbeeld de L82-2MW machine. Deze windturbine heeft een vermogen van 2 MW en een rotor diameter van 82 meter.

Het klantenservice Lagerwey Wind telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Lagerwey Wind

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Lagerwey Wind. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Lagerwey Wind, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Lagerwey Wind

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lagerwey Wind?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu