U zocht: klantenservice Kruidvat

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kruidvat?

Bel 035-2046666

klantenservice Kruidvat

Beoordeling:

klantenservice Kruidvat
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kruidvat klantenservice

Kruidvat is opgericht in 1975 door de familie de Rijcke. Sinds haar oprichting heeft de keten een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Slechts acht jaar na de oprichting werd het 100ste filiaal geopend en inmiddels telt Nederland bijna 800 vestigingen. In 1992 werd de Belgische markt betreden en ook daar behoort Kruidvat met 168 filialen inmiddels tot de grote spelers. In 2002 werd Kruidvat overgenomen door de A.S. Watson Group. A. S. Watson is onderdeel van de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 7800 winkels in 36 landen is A.S. Watson ’s-werelds grootste health & beauty retailer.
Kruidvat is als voordeeldrogist groot geworden met de combinatie van lage prijzen en een aantrekkelijk en verrassend assortiment. Onder het motto “steeds verrassend, altijd voordelig” is Kruidvat inmiddels de onbetwiste marktleider binnen de drogisterijbranche geworden. De Kruidvat-voordeeldrogisterijen voeren een compleet assortiment traditionele drogisterijartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, waarbij een belangrijke plaats wordt ingenomen door de eigen merk artikelen. De meer dan 2500 Kruidvat eigen merk-producten genieten een grote populariteit die het gevolg is van de hoge kwaliteit in combinatie met een bijzonder aantrekkelijke prijsniveau.

Kruidvat is ook zeer succesvol in grensverleggende aanbiedingen van niet-cosmetica-artikelen. Van cd’s voor extreem lage prijzen, speelgoed, decoratieve artikelen in en om het huis tot en met de vertrouwde Kruidvat Fotoservice. Kruidvat bedient wekelijks dan ook meer dan 2,5 miljoen trouwe klanten.

Het klantenservice Kruidvat telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Kruidvat

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Kruidvat. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Kruidvat, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

t.nuijten

ik wil mee doen metstem op jouw ver haal dit staat in de nieuwe folder alleen kan ik niet op de sait komen krijg iedere keer als antw dat de sait niet gevonden kan worden wat doe ik fout of is er storing

vr gr tine nuiten

Prinsen

een vraag . ik ben mijn voordeelkaart kwijt 2620865116128
maar heb 2620955170702 wel
kan wat er stond op de ….128 overgezet worden naar de …..702

L Passaro

Geachte heer, mevrouw,
Ik heb een mail naar klanten service van Kruitvat gestuurd. Hierop heb ik antwoord ontvangen maar niet naar alle tevredenheid. Het bijbehorende reactie nr is; 2013077. Wellicht kunt u dit nalezen.
Mijn vraag is of er geen uitzondering gemaakt kam worden op de regel. Ik werk zelf bij D-reizen en klanten komen ook weleens terug met een verlopen kado bon. Dan uit coulance mag klanten daar alsnog van gebruik maken. Ik hoop dat Kruitvat dit ook kan doen.
Graag verneem ik een reactie.
Mvgr Liliana Passaro

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Kruidvat

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kruidvat?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu