U zocht: klantenservice Kenya Airways

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kenya Airways?

Bel 035-2046666

klantenservice Kenya Airways

Beoordeling:

klantenservice Kenya Airways
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kenya Airways – de trots van Afrika – vliegt al sinds 1977. Deze nationale luchtvaartmaatschappij uit Kenia verzorgt niet alleen vluchten binnen Afrika, maar brengt u voor een voordelige prijs ook naar Azië en Europa. Zij verzorgen onder andere dagelijks een vlucht tussen Amsterdam en Nairobi. Kenya Airways is één van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Afrika, met als hoofdkwartier Jomo Kenyatta International Airport. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt naar de meeste Afrikaanse bestemmingen. De Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM bezit 26% van de aandelen van Kenya Airways en is daarmee de grootste aandeelhouder en een belangrijke partner. De Keniaanse overheid is op KLM na de grootste investeerder. KLM investeert miljoenen in Kenya Airways. Er worden nieuwe vliegtuigen aangeschaft van de opbrengst. Op dit moment bezit Kenya Airways een vloot van meer dan dertig vliegtuigen.

Kenya Airways vervoert passagiers op een veilige wijze naar vele bestemmingen, maar ook voor vervoer van vracht via het luchtverkeer kunt u deze luchtvaartmaatschappij benaderen. Op beide manieren wil Kenya Airways graag bijdragen aan de economie van Afrika. Hiertoe hanteert Kenya Airways een aantal bijzondere kernwaarden. Respect, integriteit, passie en vertrouwen zijn de vier belangrijkste uitgangspunten. Via deze kernwaarden streeft Kenya Airways ernaar hun netwerk verder uit te breiden en te blijven verbeteren en vernieuwen. Het werkt. Onlangs heeft deze luchtvaartmaatschappij de “Air Cargo Excellence Award” gewonnen, waaruit blijkt dat Kenya Airways een goede toekomst tegemoet gaat. Service staat voorop, en de medewerkers van Kenya Airways zullen daarom altijd voor u klaar staan in alle landen waar deze luchtvaartmaatschappij vliegt.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Kenya Airways (customer care). Via de website www.kenya-airways.com kunt u de gegevens zoeken van de Nederlandse klantenservice. De klantenservicemedewerkers werken aan de Schipholboulevard op het vliegveld Schiphol te Amsterdam. Voor particulieren is een informatielijn beschikbaar. U kunt via 31-20-4747747 direct contact krijgen met één van de medewerkers van de Kenya Airways Klantenservice. Daarnaast zijn er verschillende telefoonnummers beschikbaar als u een contactpersoon wilt bereiken met betrekking tot het reserveren van Kenya Airways voor (grote en/of zware) ladingen vrachtverkeer. Voor de import en export van producten via Kenya Airways dient u een andere afdeling van de klantenservice te benaderen. Deze website van Kenya Airways kunt u overigens alleen in het Engels bekijken, Nederlands is geen optie. Of de medewerkers van de klantenservice van Kenya Airways wel Nederlands spreken is onduidelijk, maar service is gegarandeerd.

Het klantenservice Kenya Airways telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Kenya Airways

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Kenya Airways. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Kenya Airways, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Kenya Airways

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kenya Airways?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu