U zocht: klantenservice Karwei

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Karwei?

Bel 035-2046666

klantenservice Karwei

Beoordeling:

klantenservice Karwei
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Karwei is een van de meest bekende bouwmarkten van Nederland. Bouwmarkten zijn winkels die zich specialiseren in onder andere doe-het-zelf artikelen en producten voor in de tuin. Karwei is als bouwmarkt onderdeel van een grote organisatie aan franchise ondernemers, Intergamma. Waar ook de andere bekende bouwmarkt Gamma toe behoort. Het hoofdkantoor van Karwei staat in Leusden. Dit is echter niet de enige locatie waar Karwei te vinden is. De bijna 150 vestigingen van Karwei zijn verspreid door het gehele land. Karwei profileert zichzelf als een van de grootste bouwmarktformules van Nederland. Dit houdt onder andere in dat ze zich op de moderne doe-het-zelver, de gemiddelde Nederlander dus, richten. Iedereen zou immers zijn of haar eigen huis beter en mooier moeten kunnen maken, niet waar? Dit is ook precies de doelgroep waar Karwei zich op richt. Karwei richt zicht namelijk op de niet professionele doe-het-zelvers. Het winkelen bij Karwei moet, zo geeft Karwei aan, daarom ook erg laagdrempelig zijn. Het moet zonder al te veel zorgen gebeuren. Een manier waarop dit gebeurt is door veel producten te verkopen die zeer schappelijk en voordelig geprijsd zijn. Dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. Een andere manier waarop Karwei het winkelbezoek aan haar winkel laagdrempelig maakt is door een zeer goede klantenservice te bieden. Er wordt dus logischerwijs veel aandacht besteed aan de Karwei klantenservice. Een onderdeel van deze Karwei klantenservice is de zeer gemakkelijk toegankelijke retourbalie van Karwei. Hier kunt u, als klant, alle artikelen binnen dertig dagen na aankoop ruilen of terugbrengen. Hiernaast is elk filiaal apart te bereiken via het nummer van hun telefonische Karwei klantenservice. Zo is het filiaal in Amsterdam-Noord te bereiken op 020-4350 277. Deze Karwei klantenservice kunt u bereiken tussen 09.00 ’s ochtends en 21.00 ’s avonds, behalve op zondag. Op zondag is deze Karwei klantenservice te bereiken tussen 10.00 ’s ochtends en 17.00 ‘s avonds. Wilt u liever een algemene vraag stellen aan de Karwei klantenservice? Dan kan dat via het contactformulier op de webpagina van de Karwei klantenservice. Dit contactformulier is te vinden onder www.karwei.nl/klantenservice/contact. Via deze link kunt u tevens alle afzonderlijke telefoonnummers vinden van de Karwei klantenservices van verschillende filialen. Ook vindt u hier de een pagina met de veelgestelde vragen. Dit is tevens een onderdeel van de Karwei klantenservice. Een gedeelte van de vragen die klanten vaak stellen is immers al beantwoord door de Karwei klantenservice. Dit zijn bijvoorbeeld vragen zoals “wat zijn de actuele folderaanbiedingen?” en “waar kan ik terecht met vragen of klachten over de garantie?”. Veel van uw vragen zullen op deze pagina dus beantwoord worden. Voor andere vragen, tips, opmerkingen of klachten kunt u contact opnemen met de algemene Karwei klantenservice.

Het klantenservice Karwei telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Karwei

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Karwei. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Karwei, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Petra

Leuke zaak, mooie spullen.

x
petra

Hub

heel tevreden over Valkenburg (Petra).Klantvriendelijk.
HEEL ontevreden over Landgraaf / klantonvriendelijk gedrag.
Da’s dus niet echt Hoera

JH.Metzke

Ben op woensdag 12 maart 14 bij Karwei geweest voor de muur paviljoen Ecru wezen kijken.
We kregen te horen van de 2 verkopers dat we via de website de maten en bevestiging kon bekijken.
Vergeet het maar totaal geen informatie over maten,ophanging enz.
Wij zouden graag van u de maten doorkrijgen.
U kunt dit verzenden via mijn e-mail adres: metzke4@msn.com
Vrg.
JH.Metzke
Ede.

minkepost@home.nl

Goedemorgen,

Wij zitten met het volgende probleem en wij hopen dat u ons kunt helpen.
Wij zitten thuis in een verbouwing en daarom moet er een gedeelte van het laminaat uit de woonkamer gehaalt worden. En voor het herplaaten hebben we niet genoeg,
Nu word deze soort niet meer gemaakt.
Wij wonen in Groningen en van de karwei in Groningen hebben wij vernomen dat er nog 2 pakken laminaal van ons soort in de karwei in Rotterdam liggen.
Ik heb metteen gebeld, maar volgens die mensen was er geen mogelijkheid om deze pakken op te sturen,
Nu zitten wij met volgende probleem. Als wij er geen laminaat bij kunnen krijgen, moeten we de hele beneden verdieping opnieuw leggen met een andere soort. Maar als de twee pakken laminaat wel opgestuurt kunnen worden. Uiteraard op onze kosten, Dan hoeven wij de hele beneden verdieping niet opnieuw te leggen.
Kunt u ons alstublieft helpen.
Het gaat om de Vita Comfort lam. ijs wit eiken ( 1130510)
Barcode is 8711253841754

Met vriendelijke groet Minke Post

M.Schoegje

klantenservice slecht bereikbaar
filiaal van Karwei heeft onbeschofte filiaalmanager, die manieren moet leren hoe met klanten om te gaan
ik kom niet meer in dit filiaal , slechte service(als hij zich er mee bemoeid) hij maakt beloftes die hij niet waar kan maken. behandeld zijn personeel(dat welde klanten normaal helpt) slecht.

Rob Keja

Ik zoek een nieuw doek voor muur paviljoen firrenze, echter niemand kan mij helpen , waar er nog een is ?

Peter van Breeden

Mevrouw, meneer,

Dinsdag 30 augustus kwam ik bij Karwei Bolsward voor de aanbieding:
ventilator op statief 40 cm. chroom, met 3 snelheden, zwenkend en in hoogte verstelbaar tot 120 cm. van 49.95 voor 39.95 met 1 vijfje nu voor 34.95.
Deze stond ook in de vorige folder van Karwei, maar bleek vorige week al NIET meer leverbaar!
Dan vindt ik dat dus NIET CORRECT om hem nogmaals in de folder te plaatsen, ik kreeg aan de klantenbalie te horen ’’in Leeuwarden staat hij nog wel ’’ of kijkt u anders even bij de Marskramer

of Blokker’’ daar kom ik dus NIET voor naar Karwei!

Te belachelijk voor woorden, dit is GEEN GOEIE reclame voor Karwei
Met een vriendelijke groet

P. van Breeden

Gerard Kersten

Ik probeer al 5 dagen mee te doen aan de acties Prijzenfestival en Picanto’s lief. Uw website accepteert niet de combinatie postcode/achternaam/emailadres. Toch zijn die juist. Zo is het wel erg voordelig voor Karwij om acties te houden. Ergerlijk!
G. Kersten

m.van Kerkoerle

geachte mevrouw ,mijnheer,
4 jaar geleden heb ik in ommen een bladzuiger gekocht metrk greenway.
NU IS DE OPVANGZAK KAPOT EN IN OMMEN KAN IK GEEN NIEUWE KOPEN.HOE KOM IK AAN EEN OPVANGZAK WANT OPZICH DOET HIJ HET NOG

rene spijker

ik heb 01-08 een bevestiging ontvangen dat ik binnen drie dagen contact zou krijgen het is nu 06-08 maar nog steeds geen contact

Harrie Aben

Graag wil ik mijn onvrede kwijt omtrent U code’s op de waren die U verkoopt
Het is een en al doffe ellende om die troep van het gekochte af te krijgen altijd aan de voorkant van het product. Waarom niet aan de achterkant?
je bent een tijd lang bezig om dat gedonder er af te krijgen.
Heb je het eraf dan zit je met de lijm op het product, dus terpentine of iets dergelijks. Heb ik toevallig niet in huis , dus weer de auto in>
een en al oponthoud en extra geld.om gek van te worden
Dan het verpakte materiaal.
een doffe ellende om het open te krijgen. Je moet blij zijn dat je vingers nog heel zijn. Vlijmscherpe verpakking.
Over milieu gesproken.
daar helpen de bouwmarkten het meeste in mee omdat zo weinig mogelijk instant te houden.
De klantenkaarten kun je net zo goed achterwege laten omdat het het grootste waardeloze systeem is wat ze hebben uitgevonden.
Heb je iets gekocht krijg je korting op hetzelfde product
heb je 5 euro korting moet je het op de eerst volgende zondag verbruiken .
Ik ben er toch net geweest??????????? Wat moet ik dan op een zondag nog halen>>> en dan ook nog minimaal bij 25 euro inkoop
Geef gewoon zoveel % korting op het gehele assortiment en dan een maand geldig
daar tegenover staat: het personeel in Assen is supervriendelijk en behulpzaam
Petje af daarvoor

Rein

Geachte lezer.
Graag wil ik van u weten wat de juiste prijs is. Ik ben nu naar 2 vestigingen van karwei geweest en niemand kan de uitleg geven . Ik wil graag de Blauwsteen black limestone NR : 503066 hebben, maar nu staat er op het internet van Karwei : Van 17.47 voor 13.10 m2 , dan staat eronder per verkoopeenheid 9.43. Ik heb dus 36 m2 meter nodig dus koop ik deze per vierkante meter en niet per eenheid . Kan ik deze bestellen zodat ik er 100 krijg voor de prijs van , per M2 vierkante meter.

Met vr gr Rein
Marnehiem 10
8862RC Harlingen
rens1949@hotmail.com
0517-415313

….

Klantonvriendelijk vestiging huizen vooral de leidinggevende !!!!!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Karwei

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Karwei?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu