U zocht: klantenservice IZA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IZA?

Bel 035-2046666

klantenservice IZA

Beoordeling:

klantenservice IZA
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

In ons land hebben we een heleboel zorgverzekeraars. De ene maatschappij is voor iedereen een goede optie, andere verzekeraars kiezen ervoor om zich te specialiseren. Zo ook de verzekeraar Iza. Bij deze verzekeraar kunt u alleen terecht als u bij een van de volgende takken werkt:

Gemeenten
Provincies
Waterschappen

Als u binnen een van deze instanties werkt, dan kunt u een collectieve zorgverzekering afsluiten bij Iza. Dit kunt u onder andere doen via het telefoonnummer van Iza. Deze kunt u vinden op de website van NL Contact. Dit bedrijf heeft de contactgegevens van de belangrijke bedrijven in Nederland in hun systeem zijn. U kunt terecht op hun website, waar u makkelijk en snel de juiste informatie kunt vinden waar u naar op zoek bent. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ze te leggen. Door te bellen met het nummer 0900-0700 kunt u onder andere het telefoonnummer van Iza krijgen. Bent u op dit moment bezig met het vergelijken van de verschillende opties die verzekeraars u te bieden hebben? Dan kunt u natuurlijk ook de contactgegevens van veel andere verzekeraars in Nederland hier vinden. Wilt u weten met welke verzekeraars u het beste contact op kunt nemen? Neem dan een kijkje op de website van NL Contact. Hier vindt u naast de contactgegevens ook andere informatie over de bedrijven die u waarschijnlijk goed kunt gebruiken. 
Laat u goed verzekeren via het telefoonnummer van Iza
Bij Iza hebben ze ervoor gekozen om een specifieke doelgroep aan te spreken met hun zorgverzekeringen. Dit betekent echter zeker niet dat hier de voordelen ophouden. Ze mogen dan een bepaalde doelgroep hebben, dit houdt niet in dat u niet kunt rekenen op keuzevrijheid. Ook hebben zij ruime vergoedingen. Waar bij veel andere verzekeraars steeds meer gekort wordt en het vaak nog maar de vraag is of een bepaald medicijn of bepaalde behandeling nog wel in het pakket zit, hoeft u hier bij Iza veel minder bang voor te zijn. Wilt u precies weten wat zij aan te bieden hebben? Neem dan contact op met het telefoonnummer van Iza. Een van de medewerkers van de verzekering zal u dan vriendelijk te woord staan en graag al uw vragen beantwoorden. Ook als u al klant bent bij deze verzekeraar kan het natuurlijk prettig zijn om het telefoonnummer van Iza te hebben. Er zullen vast wel eens situaties voorkomen waarin u dit goed kunt gebruiken. U kunt naast het telefoonnummer van Iza op de website van NL Contact vinden, ook bellen naar het nummer 0900-0700. Voor € 0,80 kunnen zij dan onder andere het telefoonnummer van Iza voor u opzoeken en u ook doorverbinden met het bedrijf.
Kiezen voor het telefoonnummer van Iza
Bij NL Contact staan zij graag voor u klaar om bijvoorbeeld het telefoonnummer van Iza voor u op te zoeken en aan u door te geven. Dit kan dus via de website en de telefoon, maar u kunt ook aan ze vragen of zij het per sms aan u willen toesturen. U kunt eenvoudig het bericht bewaren en zo vaker het telefoonnummer van Iza gebruiken. Er zijn steeds meer mensen die gebruik maken van de service die ze bij NL contact aanbieden. Heeft u hier nog nooit gebruik van gemaakt? Dan wordt tijd om hier snel verandering in te brengen. Neem vandaag nog een kijkje op de website. Wilt u bijvoorbeeld weten welke nummers naast het telefoonnummer van Iza u hier allemaal nog meer kunt vinden? Kijk dan bij de vele categorieën die ze hier op de website hebben. Het is zeer handig te gebruiken.
Coöperatie UVIT U.A. is de naam van een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en had haar hoofdkantoor in Arnhem. Uvit is op 1 januari 2007 ontstaan uit een fusie tussen VGZ, IZA (onderdeel van VGZ), Trias en Univé. De naam Uvit staat voor Univé, VGZ, IZA, Trias.

Uvit had circa 5 miljoen verzekerden, waarvan 4,2 miljoen een zorgverzekering hebben afgesloten. Hiermee was UVIT de op één na grootste zorgverzekeraar van Nederland, na Achmea (4,7 miljoen zorgverzekerden).

Op 31 december 2011 is UVIT gesplitst in twee afzonderlijke bedrijven Coöperatie VGZ UA (zorgverzekeringen) en Coöperatie Univé UA (schadeverzekeringen).

Het klantenservice IZA telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IZA

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IZA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IZA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IZA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IZA?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu