U zocht: klantenservice IBM

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IBM?

Bel 035-2046666

klantenservice IBM

Beoordeling:

klantenservice IBM
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

International Business Machines Corporation, ook wel IBM, genoemd is opgericht in 1888 door Herman Hollerith. Natuurlijk was het aan het einde van de 19e eeuw een heel ander bedrijf dan wat het nu is, maar de oorsprong van IBM ligt daar wel. Inmiddels is IBM vooral bekend vanwege de eerste personal computer, de IBM Personal Computer. Inmiddels is IBM gevestigd in Armonk, New York, en heeft het Ginni Rometty als CEO. De kernactiviteiten van IBM zijn het ontwerpen en verkopen van verschillende soorten producten, zoals computer hardware, computersoftware, computer technologie en dienstverlening in de IT-sector. IBM is een van de grootste ICT bedrijven ter wereld. IBM werd daarom ook wel eens Big Blue genoemd, vanwege de macht van het bedrijf en het opvallende blauwe logo die ze bezitten. IBM is inmiddels actief in meer dan 160 landen, in het merendeel van alle landen van de wereld dus. In Nederland opende de eerste vestiging zich in 1940. IBM houdt zich tevens bezig met business en IT consulting, business process outsourcing, IT-projecten, outsourcing services, financiering, hardware, software, onderhoud van zowel hardware en software, het ontwikkelen en onderhouden van applicaties, en met business continuity en revovery services. IBM is dus een grote speler op het gebied van ICT, dat is zeker wel duidelijk. Omdat IBM zo’n enorm bedrijf is, is het ook niet gek dat klantenservice voor hen erg belangrijk is. De IBM klantenservice is dan ook op veel verschillende manieren te bereiken. Om klanten zo goed mogelijk te helpen is de IBM klantenservice opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo is er een speciaal nummer om contact te krijgen met de IBM klantenservice dat gaat over het leveren van algemene informatie over IBM. Dit nummer is 020 513 5151. Er is echter ook een onderdeel van de IBM klantenservice dat gaat over ondersteuning met betrekking tot software. Dit gedeelte van de IBM klantenservice kunt u bereiken door te bellen met een telefoonnummer. Dit nummer is 0205132440. Heeft u echter vragen over hardware en heeft u daarbij ondersteuning nodig? Dat kan ook. De IBM klantenservice heeft daar namelijk een apart onderdeel voor. Als u het nummer 0205145155 belt krijgt u een medewerker van de IBM klantenservice aan de lijn die u technische ondersteuning kan geven voor uw problemen met IBM hardware. Tevens kunt u ook een email sturen naar de IBM klantenservice. Kijk hiervoor op de website van IBM, www.ibm.com/contact/nl/. Hier staan al deze nummers en andere manieren om contact te krijgen met de IBM klantenservice nogmaals op een rijtje. Natuurlijk kunt u ook contact krijgen met de IBM klantenservice door een brief te sturen. Het adres van IBM Nederland is: IBM Nederland Hoofdkantoor, Johan Huizingalaan 765, 1066VH Amsterdam. Kortom er zijn veel manieren om de IBM klantenservice te bereiken.

Het klantenservice IBM telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IBM

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IBM. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IBM, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IBM

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IBM?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu