U zocht: klantenservice Huize Dahme

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Huize Dahme?

Bel 035-2046666

klantenservice Huize Dahme

Beoordeling:

klantenservice Huize Dahme
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Huize Dahme is een particuliere ouderenzorg in een kleinschalige woonvoorziening. Het is een zorgvilla waar zowel gasten als de familie van de gasten worden verzorgd, maar zich wel thuis kunnen voelen. De villa bevindt zich op een bosrijke locatie in Lochem. In de villa zijn dan ook alle condities gemaakt om de overgang vanuit huis zo natuurlijk en aangenaam mogelijk te maken voor de gast en de familie. Het personeel van Huize Dahme maakt dan ook graag tijd voor u vrij voor een vrijblijvende rondleiding, zodat u precies begrijpt waar Huize Dahme naar streeft en u het met eigen ogen kan zien. Hun motto is “zorgeloos verzorgd.”

Het pand van Huize Dahme werd in 1991 op de Monumentenlijst geplaatst. Huize Dahme wil dan ook een huis zijn waar belevingsgerichte zorg wordt geboden in een echte ontmoeting tussen mensen en waar ruimte is voor zingeving en cultuur. Huize Dahme onderscheidt zich van andere zorgvoorzieningen door het kleinschalige en persoonlijke karakter, waarbij de mens het belangrijks wordt gevonden. Ze vinden dan ook dat de structuur de gasten volgt, en niet andersom. In het kader hiervan ligt ook de Huize Dahme klantenservice.

Omdat de gast zo belangrijk is voor het personaal van Huize Dahme, is de klant dat ook en streeft het bedrijf naar een optimale Huize Dahme klantenservice. Wilt u meer weten over dagopvang voor ouderen of de zorg op maat binnen Huize Dahme? Of wil u geheel vrijblijvend een rondleiding door de zorgvilla? De Huize Dahme klantenservice maakt gerust tijd voor u vrij. U kunt op de website het contactformulier invullen en aangeven waar u geïnteresseerd in bent. Is het bijvoorbeeld een afspraak of wil u liever meer informatie en een overzicht van de tarieven opgestuurd krijgen? Is het revalidatie, dagverzorging of een permanent verblijf? U kunt het allemaal aangeven op het contactformulier.

Het kan natuurlijk dat u liever persoonlijk contact heeft. In dat geval kunt u bellen met de Huize Dahme klantenservice via het nummer 0573-458420. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@huizedahme.nl of een bezoekje brengen aan de villa. Het adres is Nieuweweg 5, 7241 EP Lochem. Dit is ook het adres waarop u eventueel een brief of pakketje zou kunnen addresseren, in het geval dat u zich daar prettiger bij voelt dan bij een e-mail. Tenslotte kunt u Huize Dahme ook nog via social media bereiken. Facebook is niet de enige: ook kunt u de Huize Dahme klantenservice bereiken op Twitter via de gebruikersnaam @Huizedahme. Tenslotte heeft Huize Dahme ook LinkedIN.

Het klantenservice Huize Dahme telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Huize Dahme

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Huize Dahme. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Huize Dahme, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Huize Dahme

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Huize Dahme?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu