U zocht: klantenservice Hotel Idee

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hotel Idee?

Bel 035-2046666

klantenservice Hotel Idee

Beoordeling:

klantenservice Hotel Idee
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Hotelidee.nl is een online reisorganisatie die verschillende hotels of arrangementen aanbiedt tegen een scherpe prijs. Op de website zijn verschillende thema’s waaruit gekozen kan worden. Houdt u van het strand, dan kunt u het zoekwoord strand gebruiken. Indien u van een sportief arrangement houdt, gebruikt u het zoekwoord sportief. Wilt u liever een beauty arrangement of een weekendje weg dan is dat ook mogelijk. Daarnaast is er bij Hotelidee.nl een ruime keuze uit bestemmingen. Er kunnen hotels en arrangementen geboekt worden in vele provincies en steden. Zo biedt Hotelidee.nl hotels en arrangementen aan in Friesland, Drenthe, Limburg, Amsterdam en Groningen. Er worden ook een groot aantal hotels aangeboden in Duitsland en België. Hotelidee.nl biedt 715 arrangementen aan en elke dag worden er op de website nieuwe aanbiedingen getoond.
Hotelidee.nl werkt als volgt: Op Hotelidee.nl kunt u aangeven waar u interesse in heeft. Er kan worden aangegeven in welke prijsklasse u wilt zoeken en in welke regio of plaats u een hotel zoekt. Heeft u een hotelarrangement gevonden, dan staat er onderaan op de pagina ‘’Boek’’. U dient uw gegevens in te vullen en de vertrek/aankomst tijden. Na het boeken van het arrangement krijgt u een e-mail van de reservering. Binnen 24 uur zal de reserveringsafdeling van Hotelidee.nl contact met u opnemen om uw reservering definitief te bevestigen.
De betaling dient altijd te worden voldaan bij het hotel. Het is per hotel verschillend welke voorwaarden zij hanteren over de betaling. Deze informatie zal bij de bevestiging vermeld worden. Het kan zijn dat door omstandigheden een reisovereenkomst geannuleerd moet worden. Het hotel is bevoegd om daarvoor annuleringskosten in rekening brengen. Hotelidee.nl verwijst daarvoor naar de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze voorwaarden staan vermeld op www.hotelidee.nl.
Hotelidee.nl is bereikbaar op het nummer 0800-5405405. Daarvoor kunt u terecht voor informatie of vragen of reserveringsdiensten. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot en met 17.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn zij bereikbaar van 10.00 tot en met 14.00 uur. Het is ook mogelijk om schriftelijk vragen te stellen deze kunnen opgestuurd worden naar: Postbus 2077 6900 CB Zevenaar. Vragen kunnen ook worden gesteld via reservering@hotelidee.nl. U kunt ook langsgaan bij hotelidee.nl. Het bezoekadres is: Didamsestraat 10, 6901 HC Zevenaar. Indien u op de hoogte wilt blijven van de laatste aanbiedingen schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Het klantenservice Hotel Idee telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Hotel Idee

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Hotel Idee. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Hotel Idee, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Hotel Idee

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hotel Idee?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu