U zocht: klantenservice HKU

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HKU?

Bel 035-2046666

klantenservice HKU

Beoordeling:

klantenservice HKU
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) is de Nederlandse hogeschool voor de kunsten. Met vierduizend studenten is het de grootste hogeschool voor de kunsten in Nederland en één van de grootste op kunst en cultuur gerichte opleidingsinstituten in Europa. De HKU heeft vestigingen in Utrecht, Hilversum en in Amersfoort. In totaal biedt de HKU ruim 50 afstudeerrichtingen aan op het gebied van vormgeving, theater, muziek, beeldende kunst, games en interactie, kunstmanagement, kunsteducatie en media. Het motto van de HKU is ‘nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen’. Samenwerking tussen verschillende disciplines wordt gestimuleerd binnen het onderwijs van HKU waardoor nieuwe ideeën ontstaan: de verbindingen. Daarnaast denken studenten aan de HKU denken tijdens hun studie veel na over hun plek als kunstenaar in de wereld: de toepassingen. HKU heeft vooropleidingen, bachelor opleidingen en post-hbo en masteropleidingen. Deze opleidingen zijn te volgen aan acht disciplines. Dit zijn de disciplines; Beeldende Kunst, Design, Muziek en Technologie, Games en Interactie, Kunst en Economie, Media, Utrechts Conservatorium en Theater. Op de website vindt een overzicht van alle opleidingen die te volgen zijn aan de HKU. Ook vindt u hier informatie over de opleidingen en informatie over open dagen waar u kennis kunt maken met de opleidingen. Het onderwijs aan de HKU is vooral gericht op projectonderwijs waarbij studenten in teams aan de slag gaan voor externe opdrachtgevers. Hiernaast speelt onderzoek een belangrijke rol binnen de HKU. Er wordt vooral onderzoek gedaan op het gebied van kunst en kunst gerelateerde gebieden. De rol van onderzoek groeit door de verschillende onderzoeksprojecten en masteropleidingen.
De klantenservice van de HKU is te bereiken via het telefoonnummer 030-2332256 tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Aankomende studenten en studenten die vragen hebben over studeren aan de HKU of andere voorzieningen kunnen bellen naar het Studenten Service Centrum (SSC). Het SSC is te bereiken via het telefoonnummer 030-2349440.Voor studie informatie, informatie over voorzieningen en werkplaatsen en allerhande praktische zaken kunt u ook terecht op de website studentportal.hku.nl. Het Studenten Service Centrum kunt u ook bereiken door een email te sturen naar het e-mailadres ssc@hku.nl. Op de website vindt u een overzicht van alle medewerkers en docenten met bijbehorende contactgegevens. Bij vragen of opmerkingen over de website kunt u contact opnemen met de redactie van de website, dit doet u door te mailen naar het e-mailadres webredactie@central.hku.nl. Om op de hoogte te blijven van evenementen en ander nieuws kunt u HKU volgen op social media kanalen zoals Twitter en Facebook.

Het klantenservice HKU telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice HKU

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice HKU. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice HKU, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice HKU

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HKU?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu