U zocht: klantenservice HEMA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HEMA?

Bel 035-2046666

klantenservice HEMA

Beoordeling:

klantenservice HEMA
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

HEMA Klantenservice
HEMA is een Nederlands winkelketen dat ontstaan is in 1926. De HEMA is de afkorting van de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. HEMA is opgericht door Arthur Isaac en Leo Meyer. Het idee van de HEMA was om een winkel op te richten waar mensen met weinig geld verschillende spullen kunnen kopen zonder te veel geld uit te geven. Ze zijn vooral toegankelijk voor alledaagse artikelen voor een klein prijsje. Ze verkopen spullen die bijzonder zijn, maar toch noodzakelijk. Het eerste filiaal dat in 1926 werd geopend zat op de Kalverstraat. In 1958 was HEMA het eerste Nederlandse bedrijf dat een franchiseorganisatie opzette. Vanaf toen konden ook particulieren ondernemers een winkel beginnen onder de naam van HEMA. HEMA klantenservice is een extra dienst van de HEMA en is zowel via telefoon of website goed te bereiken.
HEMA filialen
HEMA is in Nederland een bekend winkelketen en ze streven er dan ook naar om dit te blijven. Ieder HEMA filiaal is min of meer hetzelfde ingericht met dezelfde producten. De ‘look’ van alle HEMA filialen zijn hetzelfde en als je de winkel binnenstapt weet je meteen dat je in de HEMA bent. Dat wil nog maar eens benadrukken hoe bekend deze winkel is in ons land. Maar niet alleen in ons land! Ook in het buitenland is de HEMA steeds populairder aan het worden. Dit merk je ook door de meertalige klantenservice die HEMA te bieden heeft!
Buitenland
HEMA is begonnen in Nederland, maar ook als u op een vakantie bent in België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk komt u regelmatig een HEMA winkel tegen. Maar HEMA gaat steeds verder. Niet alleen de Europese markt hebben ze veroverd, maar ook de markt daar buiten. HEMA richt zich nu op een wereldwijde markt. HEMA als wereldmerk is waar het bedrijf zelf in geloofd. De formule van HEMA is het geloven in bijzondere eenvoud, en dat is wat in Nederland ook gewerkt heeft. Nu ze de Europese markt hebben veroverd zien ze ook een grote toekomst in een wereldwijde HEMA verovering. Uiteraard zijn de spullen die HEMA aanbiedt op de buitenlandse markt soms wel net een beetje anders dan de producten die ze in Nederland verkopen. Ze proberen dus bij ieder land een lokaal twistje te geven aan het assortiment van HEMA. Het kan dan ook zo zijn dat u de klantenservice van de HEMA belt met vragen over bepaalde producten die bijvoorbeeld alleen maar te verkrijgen zijn in het buitenland.
Meer dan spullen
HEMA verkoopt niet alleen maar spullen. Er is nog veel meer leuks te vinden in de filialen van HEMA. Ze zijn sinds kort ook begonnen met het openen van voedselafdelingen en kleine cafétjes waar je de bekende HEMA ontbijtjes, lekkere worst van de HEMA, en andere lekkernijen kunt nuttigen en kopen. Een andere bekende lekkernij is de beroemde HEMA-taart. Op de site van de HEMA of via de HEMA klantenservice kunt u taarten bestellen. U kunt dan zelfs een eigen foto uploaden. Dit is bijvoorbeeld leuk voor een verjaardag of andere aangelegenheid.

Het klantenservice HEMA telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice HEMA

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice HEMA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice HEMA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice HEMA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HEMA?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu