U zocht: klantenservice Estate

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Estate?

Bel 035-2046666

klantenservice Estate

Beoordeling:

klantenservice Estate
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Estate is opgericht in 1996 en is voornamelijk actief in de online wereld. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een full service internet bureau. De klanten van Estate vragen dan ook voornamelijk om de realisatie van bepaalde doelen op internet. Vanwege het feit dat Estate jarenlange ervaring heeft, herkent het bedrijf uitdagingen en probeert het met de klant samen doelen te realiseren. Het ontwikkelen van slimme en effectieve concepten, effectieve websites, apps en campagnes hoort bij de werkzaamheden van Estate.
Estate maakt gebruik van Proven Technology. De techniek waar het bedrijf mee werkt heeft haar doeltreffendheid en succes bewezen bij verschillende klanten. Ook biedt het bedrijf maatwerkoplossingen aan, waardoor elke klant effectief en naar eigen wens wordt geholpen. Tevens gebruikt het bedrijf een digitaal systeem voor alle kanalen. Dit systeem is makkelijk te gebruiken voor klanten en kan voor meerdere talen worden gebruikt. Estate is een voorloper op het gebied van mobile en heeft zich ontwikkeld in veel verschillende gebieden. Het ontwikkelen van mobile devices is dan ook een van de taken van het bedrijf. Het bedrijf blijft bezig met nieuwe ontwikkeling en innovatieve concepten. Op de website is een blog beschikbaar, waarin het bedrijf de meest recente ontwikkelingen en zaken verteld die voor de online wereld relevant zijn.
Ook de klant die een webshop wenst op te zetten of die een webshop wilt optimaliseren, is bij Estate aan het juiste adres.
Estate heeft veel opdrachten gedaan binnen de gezondheidszorg, waardoor het bedrijf bekend is met de zorgwereld. Hierdoor kunnen zorginstellingen en ziekenhuizen zich makkelijk aansluiten bij Estate.
De organisatie is op verschillende manieren te bereiken. Mocht u langs willen gaan op het kantoor van Estate, kunt u het volgende adres gebruiken: Sportweg 13, 5037 AC Tilburg. U kunt Estate tevens aanschrijven. Daarvoor kunt u uw brief adresseren aan Estate, Postbus 5091, 5004 EB Tilburg. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Estate. Dat kan via het telefoonnummer 013-5350435. Indien u wilt mailen naar de organisatie, is dit ook mogelijk. U kunt uw mail versturen naar info@estate.nl. Voor bestaande klanten geldt een andere weg. U kunt als bestaande klant mailen naar accountteam@estate.nl. Ook kunt u als bestaande klant telefonisch contact opnemen door het nummer 013-4600003. De organisatie is tevens actief op Facebook en Twitter. Ook via deze kanalen kunt u uw vragen stellen.

Het klantenservice Estate telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Estate

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Estate. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Estate, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Estate

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Estate?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu