U zocht: klantenservice Elektrokoopjes

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Elektrokoopjes?

Bel 035-2046666

klantenservice Elektrokoopjes

Beoordeling:

klantenservice Elektrokoopjes
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Elektrokoopjes is een jonge, dynamische onderneming die in 2005 is begonnen met de verkoop van consumenten elektronica via het internet. Door het enthousiasme en de inspanningen van hun team is Elektrokoopjes naar eigen zeggen erin geslaagd binnen twee jaar uit te groeien tot één van de grotere spelers in de markt op het gebied van elektra. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment uiteenlopend van wasmachines, droogautomaten, led- en lcd-televisies, koelkasten en fitnessapparatuur. Het bedrijf werkt er hard aan om hun klanten van dienst te zijn en stellen de klantenservice dan ook voorop. Hierdoor kunt u de Elektrokoopjes klantenservice op veel verschillende manieren bereiken.
Voordat u daadwerkelijk contact opneemt met de Elektrokoopjes klantenservice kunt u eerst een blik werpen op de veelgestelde vragen pagina. Vragen die u hier tegen zult komen zijn bijvoorbeeld vragen over uw Mijn Elektrokoopjes account of de mogelijkheid om te betalen. Ook vindt u hier antwoorden op vragen over de artikelen met betrekking tot ruilen en retourneren, garantie en klachten. Daarnaast vindt u hier vragen over de leveringstermijn en het beleid met betrekking tot het terugsturen van gekochte artikelen via de webshop. Ook vragen over uw factuur of de PostNL Pakjegemak komen aan bod.
Indien uw vraag niet aan bod is gekomen, kunt u contact opnemen met de Elektrokoopjes klantenservice. Dit doet u door middel van een contact formulier waarbij u uw naam, familienaam, adres en e-mail invult. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om te chatten met een medewerker. Dit is gratis en zo kunt u live met een medewerker praten – er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om uw contact zo nauwkeurig mogelijk te maken.
Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de Elektrokoopjes Facebook. Deze manier van de Elektrokoopjes klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Elektrokoopjes’ Webcare team bereiken via @Elektrokoopjes_. Als de medewerkers van de social media pagina’s zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, zijn er ook nog andere mogelijkheden.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Elektrokoopjes klantenservice. U kunt de medewerkers van de klantenservice bereiken op 0900 – 56 67 537. Dit nummer kost een euro per gesprek en is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De medewerkers informeren u graag en nemen ook uw bestelling aan per telefoon als u daar behoefte aan heeft. Ook kunt u terecht bij de Elektrokoopjes Klantenbalie als u liever persoonlijk advies of antwoord op uw servicevragen wil. U kunt gebruik maken van het postadres en een brief sturen naar: Elektrokoopjes Internet BV, Rijnstraat 35, 5347 KN, Oss. Tenslotte kunt u ook mailen naar info@elektrokoopjes.nl.

Het klantenservice Elektrokoopjes telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Elektrokoopjes

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Elektrokoopjes. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Elektrokoopjes, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Elektrokoopjes

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Elektrokoopjes?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu