U zocht: klantenservice Efteling

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Efteling?

Bel 035-2046666

klantenservice Efteling

Beoordeling:

klantenservice Efteling
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt in Kaatsheuvel. De Efteling bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar want het attractiepark werd geopend op 31 mei 1952. De Efteling heeft zich ontwikkeld tot ‘De Wereld van de Efteling’, waardoor het attractiepark ook een hotel heeft en een golfbaan. Naast de dag-bezoekers worden er ook diverse zakelijke evenementen georganiseerd. Daarnaast heeft het attractiepark ook verschillende televisieprogramma’s geproduceerd, zoals TiTaTovenaar.
De Efteling heeft verschillende openingstijden. De openingstijden zijn afhankelijk van de periode in het jaar. Van 1 april tot en met 30 juni is het pretpark geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Van 1 juli tot en met 31 augustus 2015 is de Efteling langer geopend, van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 24.00 uur. Van 1 september tot en met 1 november 2015 is de Efteling open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd in de Efteling. Deze kunt u bekijken op de website.
Voor kinderen is het tevens mogelijk hun verjaardag in de Efteling te vieren. Indien ze zich inschrijven voor de nieuwsbrief, kan dit zelfs gratis. De ledenmail is tevens bedoeld voor het ontvangen van leuke aanbiedingen van de Efteling. Mocht u zich in willen schrijven, zal u een of twee keer per maand een Efteling-mail ontvangen.
Er bestaat een speciale app van de Efteling. Hier kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de Efteling als ze thuis zijn en kunnen ze hun favoriete attracties alvast selecteren. Indien de bezoekers met de app in het park zijn, kunnen daarna de loopafstanden en de wachttijden geraadpleegd worden. Ook kan er een plaats worden gereserveerd in het restaurant van de Efteling.
De klantenservice van de Efteling is bereiken op het nummer 0416-537777. Dit nummer is elke dag bereikbaar van 09:00 tot 21:00. Daarnaast kunt u een fax sturen naar de klantenservice van de Efteling. Het faxnummer is 0416-288300.
Het bezoekadres van het Efteling Park en het Efteling Theater is Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel. Het Efteling Golfpark ligt aan de Veldstraat 6, 5176 NB De Moer/Kaatsheuvel. Efteling Bosrijk ligt aan de Eftelingsestraat 7, 5171 RP Kaatsheuvel. Het hotel van de Efteling is gevestigd aan de Horst 31, 5171 RA in Kaatsheuvel. Het postadres van de Efteling is Efteling B.V. Postbus 18, 5170 AA Kaatsheuvel.
De Efteling heeft ook een online contactformulier. U kunt hier enkele gegevens invullen, waarna de Efteling contact met u op zal nemen. Er zijn twee contactformulieren op de website van de Efteling. Een formulier kan gebruikt worden voor vragen aan de Efteling. Daarnaast bestaat er een formulier voor zakelijke vragen. Het organiseren van een vergadering, evenement en bedrijfsuitje is namelijk ook mogelijk bij de Efteling.
De Efteling is tevens actief op sociale media. Zo heeft het attractiepark een Facebook-pagina en een Twitter-account. Ook is het actief op Instagram en Pinterest. Daarnaast is de Efteling vindbaar op Google Plus en Youtube.

Het klantenservice Efteling telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Efteling

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Efteling. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Efteling, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

maureen

ik zou graag met de klantendienst van de efteling contact opnemen, maar dit lukt niet. Door een ongeval kunnen we morgen niet naar de winterefteling komen. Hopelijk kunnen we met de tickets van morgen op een andere dag komen. We hopen dit echt
MAUREEN UIT BRUGGE

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Efteling

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Efteling?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu