U zocht: klantenservice DHL

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DHL?

Bel 035-2046666

klantenservice DHL

Beoordeling:

klantenservice DHL
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

DHL is expert en marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening. Via DHL kunt u uw pakketten en zware post verzenden naar binnen- en buitenland. De bezorgers van DHL zorgen ervoor dat uw pakket veilig wordt afgeleverd op de plaats van bestemming. DHL Nederland is een dochteronderneming van het Duitse Deutsche Post DHL. Het bedrijf werd in 1969 in de Verenigde Staten opgericht door drie mannen wiens achternamen samen de letters DHL vormden. Sinds 2002 is DHL eigendom van de Deutsche Post. DHL is inmiddels aanwezig in 220 landen wereldwijd. Met een personeelsbestand van meer dan 285.000 medewerkers bieden we oplossingen voor een vrijwel onbeperkte hoeveelheid logistieke behoeften. DHL bezorgt de pakketten via grond- en luchtvervoer. European Air Transport levert de luchtvaartdiensten voor DHL.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkwijze van DHL, dan kunt u terecht bij de DHR Klantenservice, ook wel Customer Service genoemd. Als u informatie wilt over producten en diensten van DHL Express, zoals een expresdocument en pakketzending, of onze Time Definite- en Day Definite-services, kunt u via www.dhl.nl het online contactformulier invullen. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door één van de medewerkers van de klantenservice. Indien u direct een medewerker van de klantenservice van DHL wenst te spreken, neem dan contact op met de lokale klantenservice. Voor Time Definite-services kunt u gratis bellen naar 0800-0552. Dit telefoonnummer is doordeweeks tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 14.00 uur bereikbaar. Voor Day Definite-services belt u 026-324 6700, doordeweeks tussen 08.00 en 18.00 uur. Via dit telefoonnummer wordt u verbonden met de lokale klantenservice. Heeft u vragen over een andere service dan Time Definite of Day Definite-services dan kunt u alleen online via de website contact opnemen met de DHL Klantenservice.

Een hoop vragen kunnen wellicht al beantwoord worden via de website. Vraagt u zich bijvoorbeeld af waar uw verzonden pakket zich bevindt, of bent u aan het wachten op een te ontvangen pakket? Dan kunt u eenvoudig met het tracking nummer uw pakket “volgen”. DHL levert razendsnelle diensten. Als u wilt kan uw pakket met een spoedlevering al de volgende dag in huis zijn. Aan de verschillende soorten leveringen zitten verschillende voorwaarden verbonden. Niet elk pakketje kan uiteraard met spoed binnen één dag geleverd worden. De voorwaarden kunt u vinden op de website. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de klantenservice van DHL.

Het klantenservice DHL telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice DHL

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice DHL. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice DHL, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Arie

DHL heeft gewoon een gratis nummer inplaats van dit dure nummer

..

Laat me voor niks wachten staat bij de trace adres gesloten terwijl ik de heledag al aan het wachten ben. Slechte zaak dhl!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice DHL

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DHL?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu