U zocht: klantenservice De Bijenkorf

Hulp nodig met het vinden van klantenservice De Bijenkorf?

Bel 035-2046666

klantenservice De Bijenkorf

Beoordeling:

klantenservice De Bijenkorf
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Bijenkorf klantenservice

De Bijenkorf is een van de meest bekende Nederlandse warenhuizen. Het is opgericht in 1870 door Simon Philip Goudsmit en begon als een kleine fourniturenwinkel. Inmiddels is de Bijenkorf uitgegroeid tot een warenhuis dat amper meer uit het Nederlandse stadsbeeld weg te denken is. De meeste bekende vestiging van de Bijenkorf staat midden in Amsterdam, op de Dam, te midden van verschillende toeristische attracties. Maar ook in Amstelveen, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam en in Utrecht is er een vestiging van de Bijenkorf te vinden. De Bijenkorf verkoopt veel verschillende soorten producten, van damesmode tot cd’s, van kinderkleding tot reisartikelen en van luxueuze tassen tot mannensjaals. De klant kan voor bijna al zijn wensen terecht bij deze befaamde winkel. Het is dan ook niet gek dat de Bijenkorf klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Elke vestiging heeft dan ook een afdeling Bijenkorf Klantenservice waar een medewerker de hele dag klaar staat om alle klanten te helpen met allerlei verschillende vragen of verzoeken. Echter, om gebruik te maken van de Bijenkorf klantenservice hoeft u niet per se naar een van de vestigingen van de Bijenkorf toe. Ook vanuit uw eigen huis kunt u contact op nemen met deze klantenservice. De Bijenkorf klantenservice heeft namelijk een speciale lijn beschikbaar om de klant te helpen met alle vragen, opmerkingen of verzoeken. Dit kan zeven dagen per week, dus van maandag tot en met zondag, en kan vanaf acht uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds. Dit onderdeel van de Bijenkorf klantenservice, Klant Contact Center genaamd, is dus de hele week lang te bereiken voor meer dan twaalf uur per dag. Het nummer van het Klant Contact Center is 0800 0818. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar een Bijenkorf filiaal te komen of om te bellen met het Klant Contact Center, kunt u ook in contact komen met de Bijenkorf klantenservice door het contactformulier in te vullen op de website. Dit contactformulier is te vinden op www.debijenkorf.nl/contact/. Ook kunt u op de website het antwoord vinden op verschillende vragen zonder direct contact te hebben gehad met een medewerker van de Bijenkorf klantenservice. Een onderdeel van deze klantenservice is namelijk de website: hierop staan een groot aantal veel gestelde vragen met antwoord waardoor het lang niet altijd meer nodig is om telefonisch contact op te nemen met de Bijenkorf klantenservice. Veel vragen worden namelijk al beantwoord op de website van de Bijenkorf zelf. De website van de Bijenkorf is echter niet de enige plek waar de Bijenkorf klantenservice actief is. Ook op Twitter en op Facebook zullen al uw vragen beantwoord worden door een van de medewerkers van de klantenservice. Op zowel Twitter als Facebook belooft de Bijenkorf een antwoord op uw vraag binnen een uur.

Het klantenservice De Bijenkorf telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice De Bijenkorf

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice De Bijenkorf. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice De Bijenkorf, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice De Bijenkorf

Hulp nodig met het vinden van klantenservice De Bijenkorf?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu