U zocht: klantenservice Connexxion

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Connexxion?

Bel 035-2046666

klantenservice Connexxion

Beoordeling:

klantenservice Connexxion
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Connexxion Klantenservice
Het Bedrijf Connexxion
De meeste mensen zullen Connexxion vooral kennen van het busvervoer in steden. Maar Connexxion is nog veel meer dan dat. Connexxion is de marktleider van regionaal persoonsvervoer en ambulance zorg in heel Nederland. Het is dus een vervoersbedrijf voor zowel bussen, trams, taxi’s, ambulances en watervervoer.
Fusie
Terugkijkend op de vervoersgeschiedenis van Nederland zien we dat Connexxion een gefuseerd bedrijf is. Verschillende kleine bedrijfjes zijn allemaal overgenomen door, en samengekomen met Connexxion om het openbaar vervoer in Nederland beter te kunnen regelen. Een aantal van deze kleine bedrijfjes waren bijvoorbeeld Mednet, ZWN-Groep, Centraal Nederland, Zuidwest-Nederland, West-Nederland. Na de fusie was het belangrijk voor het bedrijf dat alle kleine bedrijfjes samen echt één hecht bedrijf zouden gaan vormen. Daarom kwam er in 2001 een reorganisatie. Voorheen had Connexxion een regiostructuur, maar sinds 2001 zijn ze overgegaan op een structuur met vier divisies. Om het bedrijf hechter te maken wordt en nu ook gebruik gemaakt van één klantenservice.
Ambulance-, taxi-, en watervervoer
Connexxion verzorgt in verschillende regio’s het ambulance vervoer. Noord-Holland Noord, Haaglanden, Zuid-Kennemerland, Noor-, en Oost-Gelderland, en Zeeland vallen onder deze regio’s. Ze beschikken over ruim 80 ambulances. Een groot deel van deze ambulances staan opgesteld in het wagenpark van Connexxion. Dit park wordt onderhouden door de TSN, Techno Service Nederland. Ook op het water zien we regelmatig vervoer van Connexxion. Connexxion biedt verschillende veerdiensten aan. Tussen Genemuiden en Zwartsluis verzorgen zij de oversteek. Ook de voetgangers veerpont tussen Vianen en Nieuwegein wordt door Connexxion verzorgd. Tussen Maassluis en Rozenburg zorgt Connexxion sinds 2008 voor de veerpont die “lijn 2” wordt genoemd. Connexxion houdt zich ten slotte ook bezig met taxi vervoer. Ze staan voornamelijk bekend om de taxi service van en naar Schiphol. De Connexxion taxi’s zijn te vinden bij de taxistandplaats op Schiphol. De taxi’s zijn voorzien van een comfortabel interieur en klanten kunnen met iedere creditcard betalen. Voor de klanten met een kleiner budget regelt Connexxion een shuttle taxi van en naar Schiphol. U deelt dan een persoonsbusje met meerdere mensen. Op deze manier komt u eenvoudig op het vliegveld. Voor het maken van een afspraak voor een taxi kunt u contact opnemen met de klantenservice van Connexxion.
Meer dan alleen vervoer
Sinds de zomer van 2011 is Connexxion zich bezig gaan houden met verzekeringen. Ze waren destijds een actief verzekeringstussenpersoon en werken samen met Delta Lloyd. Ze boden onder andere huisdier-, auto-, en vakantieverzekeringen aan. Sinds november 2013 is de samenwerking met Delta Lloyd beëindigd en kunnen er geen nieuwe verzekeringen meer worden afgesloten. De online klantenservice kan u hier meer over vertellen.
Klantenservice
De klantenservice van Connexxion staat open voor al uw vragen. De online klantenservice is gratis en hier kunt u veel van uw vragen beantwoorden. Voor meer persoonlijke vragen kunt u beter contact opnemen met de telefonische klantenservice van Connexxion. De Connexxion Klantenservice voor openbaarvervoer is gevestigd in IJselmuiden/Kampen. Als u een klacht heeft over Connexxion dan wordt er ook geadviseerd om contact op te nemen met de klantenservice. Alle klachten zullen worden genoteerd. Ook kunt u bij de klantenservice terecht voor reisinformatie, tarieven en abonnementen. De klantenservice is geopend van 8:00 tot 19:00 van maandag tot en met zaterdag. Dit zorgt er voor dat de klantenservice van Connexxion altijd goed te bereiken is.

Het klantenservice Connexxion telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Connexxion

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Connexxion. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Connexxion, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Connexxion

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Connexxion?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu