U zocht: klantenservice Canadese Ambassade

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Canadese Ambassade?

Bel 035-2046666

klantenservice Canadese Ambassade

Beoordeling:

klantenservice Canadese Ambassade
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Canadese Ambassade streeft ernaar om alle Canadezen in Nederland zo goed mogelijk te kunnen helpen in hun emigratie en hun rechten ten opzichte van Nederlanders. Op de website van de Canadese Ambassade kunt u veel informatie vinden over het reizen naar Canada, diensten voor Canadezen of zaken doen met Canada. Ook is er een tabje met informatie over Canada in het algemeen, om een goed beeld voor u te kunnen schetsen. Tenslotte kunt u op de website van de Canadese Ambassade ook een pagina vinden waar de ambassade tips geeft hoe u het beste kunt reizen. Canada onderhoudt al lang goede betrekkingen met Nederland, die gebaseerd zijn op goede banden op politiek en zakelijk vlak. Beide landen hebben dan ook een sterke parlementaire democratie en hechten veel waarde aan het recht en de mensenrechten.

De Ambassadeur van Australië in Nederland is James Lambert. Mensen in het bezit van de Nederlandse universiteit hebben geen visum nodig om Canada te bezoeken. Voor vragen over visa en emigratie adviseert de Canadese Ambassade klantenservice u om contact op te nemen met de Canadese Ambassade in Oostenrijk. Deze kunt u bereiken via +43 (1) 531-38-3000. Dit nummer is te bereiken tijdens de normale gangbare kantooruren. Wil u het risico niet nemen dat u het tijdsverschil misschien verkeerd berekend hebt? U kunt ook een e-mail sturen naar vienn@international.gc.ca.

Wordt het u allemaal toch te ingewikkeld en kunt u op deze manier het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met de Canadese Ambassade klantenservice via e-mail. Dit doet u door een mailtje sturen naar info@canada.nl. Heeft u liever persoonlijk contact? Dat is ook mogelijk. U kunt het bezoekadres bezoeken op Sophialaan 7, 2514 JP Den Haag. Voorheen had de Canadese Ambassade ook een postbus, maar deze is definitief opgeheven. Voor brieven, pakketje en post wordt u verzocht om alle post door te sturen naar het bezoekadres.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het telefoonnummer van de Canadese Ambassade klantenservice. U kunt bellen met het nummer 070 – 311 – 1600 of een fax sturen naar 070 – 311 – 1620. Vanaf het station kunt u bus 24 of 22 nemen of tram 1 om bij de ambassade te komen. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur en 14:00 uur en 17:30 uur. Rond de lunch is de ambassade dus gesloten!

De openingstijden van de afdeling consulaire zaken. Hier zijn de openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 uur en 12:30 uur. Voor de contactgegevens en het ophalen van de paspoorten gelden echter weer andere regels, net zoals op de feestdagen. Kijk om zeker te zijn op de website van de Canadese Ambassade: www.canadainternational.gc.ca.

Het klantenservice Canadese Ambassade telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Canadese Ambassade

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Canadese Ambassade. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Canadese Ambassade, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Canadese Ambassade

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Canadese Ambassade?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu