U zocht: klantenservice Cadillac

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Cadillac?

Bel 035-2046666

klantenservice Cadillac

Beoordeling:

klantenservice Cadillac
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Cadillac is wereldwijd een van de oudste automerken ter wereld. Cadillac staat bekend om zijn innovatie, hoge kwaliteit en veel luxe. Een Cadillac is dus niet zo maar een auto waar u gemakkelijk even naar de supermarkt rijdt, het is een erg luxe auto. Cadillac behoort sinds 1909 tot General Motors, maar is van origine opgericht door Henry Leland. General Motors is gevestigd in Detroit. De belangrijkste afzetgebieden van het Amerikaanse merk Cadillac zijn de Verenigde Staten, Canada en China. Ook in Nederland is de Cadillac populair, er zijn namelijk wel vier dealers actief in Nederland. De eerste Cadillac werd geproduceerd in 1902. Het eerste model van de Cadillac was meteen razend populair en binnen de eerste week werd de auto al meer dan 2200 keer besteld. Het eerste jaar werden bijna 2500 auto’s gebouwd. Dit succes ging door tot aan de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de normale autoproductie namelijk gestaakt om deel te kunnen nemen aan de productie voor de oorlog. Dit hield in dat Cadillac onder andere legervoertuigen ging produceren. Na de oorlog pakte Cadillac haar succes van voor de oorlog gewoon weer op. En tot nu is Cadillac nog steeds erg succesvol. Natuurlijk heeft ook Cadillac het gevoeld toen het slecht ging met General Motors, maar doordat Cadillac in augustus 2011 een andere weg insloeg gaat het nu weer erg goed met Cadillac. De verkopen stijgen namelijk. Het is dan ook niet gek dat Cadillac klantenservice op dit moment erg belangrijk vindt. Zonder tevreden klanten worden er namelijk niet zoveel verkocht. De Cadillac klantenservice bestaat uit verschillende onderdelen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de website. Voor de Europese Cadillac klantenservice kunt u gaan naar www.cadillaceurope.com. Hier kunt u veel informatie vinden zonder direct contact met de Cadillac klantenservice op te nemen. Het leveren van informatie op de website is namelijk ook een onderdeel van de Cadillac klantenservice. Echter, het is wel mogelijk om direct contact op te nemen met de Cadillac klantenservice. Dit kan via de “customer hotline”. Dit is de telefonische Cadillac klantenservice. Voor elk land waarin Cadillac actief is, is er een aparte telefonische Cadillac klantenservice. De Nederlandse Cadillac klantenservice kunt u bereiken op 0800-86808800. Wilt u liever niet bellen maar wilt u wel direct contact met de Cadillac klantenservice. Dat is ook mogelijk. De Cadillac klantenservice is namelijk ook per email te bereiken, namelijk via cadillac.europe@gm.com. Hiernaast kan de Cadillac klantenservice u ook helpen met het vinden van een geschikte dealer om uw Cadillac bij te kopen. De Cadillac klantenservice kan verder al uw vragen over Cadillac beantwoorden? Want de Cadillac klantenservice wil namelijk niet dat u zonder dat u alle informatie over hun merkt heeft, een beslissing maakt. De Cadillac klantenservice bestaat dus uit verschillende onderdelen.

Het klantenservice Cadillac telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Cadillac

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Cadillac. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Cadillac, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Cadillac

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Cadillac?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu