U zocht: klantenservice Bax-shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Bax-shop?

Bel 035-2046666

klantenservice Bax-shop

Beoordeling:

klantenservice Bax-shop
2,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.5 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bax-shop.nl B.V. is een klantgerichte en serviceminded speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met hun brede assortiment streven zij ernaar om muziekliefhebbers en -makers op hun wenken te bedienen. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen. Bax-shop.nl is in 2003 opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax. Voor deze tijd hielden zij zich bezig met DJ-activiteiten en het verzorgen van drive-in shows. Omdat zij zelf ervaring hebben in licht en geluid, treden zij dan ook graag in contact met hun klanten via telefoon, e-mail, social media en hun eigen forum. Naar eigen zeggen stimuleren de klanten stimuleren hen om steeds een stap verder te gaan met hun dienstverlening. Op deze manier houden zij hun serviceniveau hoog. Zij stellen hun Bax-shop klantenservice dan ook zeer op prijs en houden deze hoog in het vaandel.
Voordat u daadwerkelijk contact opneemt met de Bax-shop klantenservice kunt u eerst een blik werpen op de veelgestelde vragen pagina. Vragen die u hier tegen zult komen zijn bijvoorbeeld vragen over het bedrijf zelf en of zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, artikelen via de catalogus of de webshop en hoeveel verzendingen kosten. Daarnaast vindt u hier vragen over de leveringstermijn en het beleid met betrekking tot het ruilen of terugsturen van gekochte artikelen via de webshop. Ook vragen over uw factuur of de PostNL Pakjegemak komen aan bod.
Indien uw vraag niet aan bod is gekomen, kunt u contact opnemen met de Bax-shop klantenservice. Dit doet u door middel van een contact formulier waarbij u uw naam, familienaam, adres en e-mail invult. Daarnaast krijgt u de keuze uit een paar opties: gaat uw vraag over de aanvraag van informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de staat van de order, of wilt u een klacht indienen wegens ontvangen producten of teleurstellende verzendingen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw contact zo nauwkeurig mogelijk te maken.
Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de Baxshop Facebook. Deze manier van de Baxshop klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Baxshop’s Webcare team bereiken via @Baxshop. Als de medewerkers van de social media pagina’s zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, zijn er ook nog andere mogelijkheden.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Baxshop klantenservice. U kunt de medewerkers van de klantenservice bereiken op +31 0 113 212703. De medewerkers informeren u graag en nemen ook uw bestelling aan per telefoon als u daar behoefte aan heeft. Ook kunt u terecht bij de Baxshop Klantenbalie als u liever persoonlijk advies of antwoord op uw servicevragen wil. U kunt gebruik maken van het postadres en een brief sturen naar: Bax-shop Goes, Olympiastraat 4, 4462 GG Goes. Ook is het mogelijk om eventueel een e-mail te sturen naar helpdesk@bax-shop.nl.

Het klantenservice Bax-shop telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Bax-shop

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Bax-shop. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Bax-shop, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★☆☆
Hallo, ik ben 3 dagen aan het bellen,ik krijg geen gehoor,ik word een beetje moedeloos van. mijn vraagt is heeft Bax shop wel een klantenservice. graag tot horens. afz. norwin tel 0639026844
- kenepa

★★☆☆☆
Ik krijg geen gehoor via mail.
- Björn

Jan

Ze hebben gewoon een normaal telefoon nummer hoor!

E-mail:helpdesk@bax-shop.nl
Tel NL:(+31) (0) 113 212703
Tel BE:(+32) (0) 3 6052226

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Bax-shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Bax-shop?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu