U zocht: klantenservice AXA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice AXA?

Bel 035-2046666

klantenservice AXA

Beoordeling:

klantenservice AXA
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

AXA Stenman Industries is een grote organisatie, die werd opgericht in 1902. In eerste instantie was de voorloper van AXA voornamelijk werkzaam op het gebied van de productie en verkoop van hang- en sluitwerk. Twintig jaar later wordt het ringslot voor fietsen aan het assortiment van AXA toegevoegd. Momenteel is het assortiment van AXA volledig gericht op Home Security en Bike Security. Onder Home Security vallen de volgende artikelen: scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement. In de categorie Bike Security vallen de volgende artikelen: fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming.
AXA heeft verschillende locaties, gevestigd in verschillende landen. Het bedrijf heeft een productie locatie in Nederland, Frankrijk en Polen. Daarnaast zijn er verschillende kantoren, die gericht zijn op sales. De saleskantoren zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Polen. Daarnaast werken er verschillende agenten voor AXA in Taiwan, Japan en China.
AXA is voornamelijk gericht op de bouw- en fietsindustrie. Vanwege de ontwikkelingskantoren in Nederland, Frankrijk en Polen, is AXA in staat snel te reageren op de vraag van het grotere publiek. Ook wordt er veel onderzoek gedaan en wordt er altijd gekeken naar de meest toekomstbestendige oplossing. De werkzaamheden van AXA zijn voornamelijk gericht op het gebruiksgemak van de consument. Veiligheid en beveiliging staat voorop bij AXA, waar de producten van AXA dan ook op afgestemd zijn. Naast de productie van verschillende artikelen, biedt AXA innovatieve oplossingen voor het reduceren van de montagetijd of de toepassing van nieuwe technische ontwikkelingen.
U kunt contact opnemen met AXA op verschillende manieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan AXA Nederland, Energiestraat 2, 3903 AV Veenendaal. Het is tevens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Dat kan via het nummer 031-536220. Ook kunt u een faxbericht sturen. Dat kan naar het nummer 0318-595535.
Indien u een op- of aanmerking hebt, kunt u ook een online contactformulier invullen op de website. U dient dan een aantal gegevens in te vullen, zoals uw naam, e-mail en het persoonlijk bericht. Indien u dit formulier verstuurt, zal AXA zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Het klantenservice AXA telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice AXA

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice AXA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice AXA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice AXA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice AXA?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu