U zocht: klantenservice Aquabus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Aquabus?

Bel 035-2046666

klantenservice Aquabus

Beoordeling:

klantenservice Aquabus
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Aquabus is een Rotterdamse bus die ook kan varen. De Aquabus vervoert personen binnen Rotterdam. De Aquabus is een attractie, maar opereert tevens als openbaar vervoer.
U kunt online tickets bestellen voor de Aquabus. Hiervoor dient u allereerst een keuze te maken tussen groepstickets, een enkele reis of een retour, een dagkaart, een arrangement of een gezinskaart. Een standaard dagkaart kost €11,70. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en personen die ouder zijn dan 65 jaar krijgen korting op een dagkaart van de Aquabus. Deze groep betaalt slechts €8,55 voor een dagkaart.
Indien u met een groep gebruik wenst te maken van de Aquabus, kunt u 25% korting krijgen op de losse kaartprijs. U dient dan met een groep van 10 of meer personen te zijn. Een reservering kunt u echter niet maken, omdat de Aquabus tevens als openbaar vervoer opereert. Over het algemeen kunnen grote groepen, tot wel 35 personen, zonder problemen reizen met de Aquabus buiten de spits. De spitstijden zijn van 09:00 uur ’s-ochtends tot 15:30 uur ‘s-middags.
Onder Groepsvervoer wordt een groep van 10 of meer personen die gezamenlijk reizen aangemerkt. Groepen ontvangen 25% korting op de losse kaartprijs. Reserveren is helaas niet mogelijk aangezien Waterbus als openbaar vervoer opereert. Groepen tot 35 personen kunnen over het algemeen buiten de spits (09:00-15:30) zonder problemen reizen, echter is dit geen garantie.
Er zijn ook veel verschillende arrangementen beschikbaar bij de Aquabus. Zo kunt u een keuze maken uit de volgende arrangementen: Kassakorting bij het Maritiem Museum Rotterdam, 50% korting op het Mariniersmuseum te Rotterdam, 20% korting op De Aanval, Koffie en gebak in Stijl op de SS in Rotterdam, 15% korting op een Spido Rondvaart, 30% korting op het Dordrechts museum, ‘een bakkie doen’ in Dokkaffee en 20% korting op het Werelderfgoed Kinderdijk. Ook zijn er verschillende arrangementen voor grote groepen kinderen. Hiervan kunt u een overzicht vinden op de website van Aquabus.
Aquabus is op verschillende manieren te bereiken. U kunt het gratis telefoonnummer gebruiken om in contact te komen met de organisatie van Aquabus. Het telefoonnummer is 0800-0232545. Ook is het mogelijk om via de website in contact te komen met de organisatie. Het postadres voor de aan- of afsluiting van of vragen over abonnementen is het volgende: Waterbus, t.a.v. afdeling abonnementen, Antwoordnummer 1004, 8440 VB Heerenveen. Het Factuuradres is weer een ander adres. U kunt het volgende adres als factuuradres gebruiken: Aquabus B.V., Postbus 626, 8440 AP Heerenveen.

Het klantenservice Aquabus telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Aquabus

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Aquabus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Aquabus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Aquabus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Aquabus?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu