U zocht: klantenservice Acer

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Acer?

Bel 035-2046666

klantenservice Acer

Beoordeling:

klantenservice Acer
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih in Taiwan. Hier bevindt zich nog steeds het hoofdkantoor van Acer. Acer staat op dit moment op nummer twee van de lijst met de grootste bedrijven ter wereld voor de verkoop van merk-pc’s. De producten van Acer bestaan uit verschillende soorten computers, van desktop pc’s tot mobiele pc’s (zoals laptops en tablets), uit servers en opslag apparatuur en uit displays en led-tv’s. Kortom: Acer produceert veel verschillende soorten technologie. Op dit moment is Acer het grootste computerbedrijf in Azië, Europa en Amerika. Dit komt omdat het bedrijf in oktober van 2007 het Amerikaanse bedrijf Gateway over, en tevens het bedrijf Packard Bell. Acer heeft ook twee dochterondernemingen, AOpen en Apacer. AOpen is een dochteronderneming van Acer dat OEM pc-componenten van losse pc componenten maakt. Apacer maakt juist geheugenchips. Apacer is op dit moment zelfs de markleider in flash geheugenchips. Een van de redenen dat Acer in Europa zo goed loopt en zo veel bekendheid heeft, is doordat Acer de computerapparatuur van de Olympische Winterspelen in Vancouver van 2010 sponsorde en leverde. Dit deed Acer ook bij de Olympische Zomerspelen van Londen in 2012. De meest belangrijke concurrenten van Acer zijn Dell, Sony, Hewlett-Packard, Asus en Apple. Het is daarom voor Acer ook belangrijk dat het haar klanten tevreden houdt. Er zijn immers veel concurrenten waarna de Acer klanten eventueel kunnen overstappen. Daarom heeft Acer klantenservice ook zeer hoog in het vaandel staan. Wanneer u eenmaal een Acer product gekocht heeft, kunt u er vergif op innemen dat de Acer klantenservice u zeer goed zal helpen bij eventuele problemen met het product in kwestie. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de Acer klantenservice. De meest simpele manier is gewoonweg te kijken op de website van Acer. Hier is een hele webpagina gewijd aan de Acer klantenservice. Zo staan er verschillende handleidingen van Acer producten op deze pagina van de Acer klantenservice. Deze pagina kunt u vinden door naar www.acer.nl/ac/nl/NL/contact/support/ te gaan. Via deze pagina kunt u ook naar een pagina gaan die uitlegt hoe u direct contact op kan nemen met de Acer klantenservice. Direct contact met de Acer klantenservice kan op verschillende manieren. Zo kan u simpelweg een email sturen naar de Acer klantenservice. Hiervoor moet u het online contact formulier invullen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct iemand van de Acer klantenservice te spreken. Hier kunt u ook terecht voor telefonische ondersteuning. Bij deze vorm van Acer klantenservice wordt er een onderscheid gemaakt tussen producten binnen en buiten de garantie. Voor contact met de Acer klantenservice voor producten binnen de garantie moet u bellen met 0900 20 20 767 en voor producten buiten de garantie met 0900 32 33 340.

Het klantenservice Acer telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Acer

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Acer. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Acer, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

verhofstad

Hallo graag zou ik willen weten waanneer de updat naar kitkat komt voir de ACER E3 gsmsmart waanneer de updat komt mvg
verhofstad

dianne meerdink

ik had het algemene nr gedraaid en ondanks dat ik niet het goede nr had werd ik ontzettend goed geholpen, ontzettend bedankt!
Mvg Dianne Meerdink

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Acer

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Acer?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu