U zocht: klantenservice Accessibility

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Accessibility?

Bel 035-2046666

klantenservice Accessibility

Beoordeling:

klantenservice Accessibility
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Accessibility is een onafhankelijk onderzoeksinstituut, dat gevestigd is in Utrecht. Het instituut doet voornamelijk onderzoek naar de toegankelijkheid van websites en applicaties. Ook houdt Accessibility zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen op het gebied van internet, software en elektronische toepassingen. Accessibility verleent haar diensten aan bedrijven, die ondersteuning behoeven bij de toegankelijkheid van hun websites of apps. Ook doet Accessibility onderzoek naar ICT-toepassingen voor mensen met een beperking en senioren. Het onderzoek vertaalt zich daarna naar de ontwikkeling van deze toepassingen.
Accessibility vindt zichzelf een sociale onderneming, die haar inkomsten gebruikt voor nieuw onderzoek. Research and development is een belangrijke kerntaak van deze organisatie. Het onderzoek levert een bijdrage aan de missie van Accessibility. De missie bestaat uit het creeren van een drempelloze digitale wereld voor iedereen.
De stichting werkt met een vast team, met wisselende stagiaires en projectmedewerkers. De organisatie kent een bestuur en een Comité van Aanbeveling. Accessibility heeft sponsors nodig voor het verrichten van het onderzoek. Momenteel heeft Accessibility de volgende sponsors: SNS Bank, HP, Johanna Kinderfonds, VSBfonds, Bartimeus Sonneheert, Revalidatiefonds en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Ook het creeren van bewustwording, colleges geven en het ondersteunen van belangengroeperingen bij campagnes worden door middel van dit sponsorgeld verricht.
Op de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Indien u uw emailadres, voornaam en achternaam invult en dit formulier verzend, zal Accessibility u zo snel mogelijk benaderen.
Accessibility is op verschillende manieren te bereiken. Mocht u de organisatie per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Stichting Accessibility, Christiaan Krammlaan 2, 3571 AX Utrecht. Ook is het mogelijk de stichting te bezoeken op dit adres. Indien u telefonisch contact op wilt nemen, kan dat via het telefoonnummer 030-2398270. Mocht u een faxbericht willen sturen, is dit ook mogelijk. Dat kan naar het nummer 030-2398283. Indien u liever per email contact op wenst te nemen met Accessibility, kunt u uw mailbericht sturen aan info@accessibility.nl. Ook kunt u uw vragen stellen aan het webcareteam. De organisatie is vindbaar op internet onder de naam @AccessibilityNL.

Het klantenservice Accessibility telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Accessibility

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Accessibility. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Accessibility, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Accessibility

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Accessibility?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu