U zocht: ABN AMRO zakelijk contact

Hulp nodig met het vinden van ABN AMRO zakelijk contact?

Bel 035-2046666

ABN AMRO zakelijk contact

Beoordeling:

ABN AMRO zakelijk contact
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

ABN Amro zakelijk contact

Bent u ondernemer en bankiert u zakelijk bij ABN Amro? Dan wilt u ongetwijfeld contact opnemen met de zakelijke klantenservice van de ABN Amro. Dit is uiteraard goed mogelijk en wij helpen u graag om direct met de juiste personen bij ABN Amro in contact te komen. De ervaren en goed getrainde medewerkers van ABN Amro zakelijk staan u graag en professioneel te woord. Dus welke zakelijke vraag u ook heeft, neem gerust contact op met de medewerkers van ABN Amro zakelijk. Alle vragen rond rekeningen, sparen, verzekeren of betalen kan de klantenservice van de ABN Amro eenvoudig met u oplossen. Het nummer wat u kunt bellen om contact op te nemen is 088-226 26 26. Belt u vanuit het buitenland, gebruik dan het volgende nummer: +31 10 241 17 20.

Wanneer bellen met ABN Amro zakelijk

De bereikbaarheid van ABN Amro zakelijk is als volgt. De zakelijke servicedesk is op werkdagen van 08.00 tot 21.00 te bereiken en op zaterdag van 09.00 tot 17.30. Wilt u bellen namens iemand anders, dat is mogelijk maar dan moet u wel gemachtigd zijn. Alle informatie omtrent zakelijke rekeningen van klanten van de ABN Amro wordt uiteraard alleen met de rekeninghouder zelf besproken of zoals aangegeven door degene die gemachtigd is.

Contact via WhatsApp

ABN Amro heeft zakelijk ook een WhatsApp nummer waarmee u contact op kunt nemen. Het nummer wat u hiervoor kunt gebruiken is: 06-511 500 26. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00. Op zaterdag kunt u het zakelijk WhatsApp nummer bereiken van 09.00 tot 17.30.

Het klantenservice ABN AMRO telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice ABN AMRO

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice ABN AMRO. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice ABN AMRO, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

E.Klaster

Enige tijd geleden kreeg ik via uw tel klantenservice de mededeling dat ik naar een lokaal kantoor moest gaan om een overrzicht te vragen van mijn betalingen/ontvangsten. Het kantoor in Heemstede kon het overzicht niet verstrekken. Teleurstellend

Vraag
Overzicht van alle betaelingen / ontvangsten over de afgelopen 12 maanden.
Dus:
Rekening nr – naam ontvanger of gever -totaal bedrag betalingen/ontvangsten eventueel aangevuld aantal betalingen.

Ik ben mening dat in deze tijd van automatisering dit toch mogelijk moet zijn (dmv een query of importeren in Excell en verder bewerken

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.abnamro.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: ABN AMRO zakelijk contact

Hulp nodig met het vinden van ABN AMRO zakelijk contact?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu