U zocht: Siemens

Hulp nodig met het vinden van Siemens?

Bel 035-2046666

klantenservice Siemens

Beoordeling:

Siemens
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Siemens: technology meets design

Bij Siemens ontmoet technologie ontwerp. De hoogstaande huishoud- en keukenapparatuur van Siemens is ontworpen zodat u optimaal kunt genieten van slimme technologie met innovatieve ideeën en dat alles in een mooi ontworpen design zodat het perfect aansluit op uw interieur en leven. Al meer dan 140 jaar probeert Siemens haar klanten te blijven inspireren met innovatieve technologie en hoogstaand ontwerp.

Maak elke dag minder alledaags met Siemens huishoudapparaten

Ontdek eindeloze mogelijkheden met de huishoud- en keukenapparaten van Siemens. De nieuwste technologie en uw persoonlijke stijl worden gecombineerd tot een prachtig product waar u vele jaren plezier van gaat hebben. Laat u inspireren en doe unieke ideeën op door de innovatieve apparaten van Siemens. Ga eenvoudig langs bij een van de winkels van Siemens of ga naar de online webshop en stel uw eigen ideale keuken samen. Voor een unieke ervaring, iedere dag opnieuw. Maak uw dag minder alledaags met de producten van Siemens.

Contact met Siemens

Wenst u contact op te nemen met de Siemens klantenservice? U kunt online chatten met een van de Siemens klantenservice medewerkers. Deze chat is te vinden op www.siemens.nl en deze chat is beschikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Andere online vragen kunt u ook kwijt op de Twitter of Facebook pagina van Siemens. Wilt u liever een medewerker telefonisch spreken? U kunt met diverse zaken bellen naar 088-4244020. Voor storingen kunt u iedere dag van de week bellen tussen 07.00 en 22.00. Met vragen over aankopen, producten of onderdelen kunt u spreken met een klantenservice medewerker op werkdagen van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00. Bel voor actie gerelateerde vragen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Website: https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Siemens/
Instagram: https://www.instagram.com/siemens/
Twitter: https://twitter.com/siemensnl

Het klantenservice Siemens telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Siemens

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Siemens. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Siemens, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder. Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

https://www.Siemens.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Siemens

Hulp nodig met het vinden van Siemens?

Bel 035-2046666

Menu