U zocht: Samsung klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Samsung klantenservice?

Bel 035-2046666

Samsung klantenservice

Beoordeling:

Samsung klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Klantenservice Samsung

Wilt u graag in contact komen met een medewerker van Samsung? Dan zijn er verschillende manieren om de klantenservice van Samsung te benaderen. Als je kijkt op de website van Samsung zie je al snel een overzicht van alle hulp en ondersteuning mogelijkheden zij aanbieden. Online kun je met de helpdesk in contact komen via WhatsApp, Messenger, Twitter, de Samsung community, Facebook en reparatie locaties. Daarnaast kun je vanzelfsprekend ook telefonisch contact opnemen en er zijn ook diverse Samsung service locaties. Afhankelijk van je vraag, opmerking of klacht kun je een keuze maken uit deze contactmogelijkheden. Wil je graag zo snel mogelijk antwoord? Of heb je een vraag over een persoonlijke situatie? Dan kun je er het best voor kiezen om te bellen met de Samsung klantenservice. Via het telefoonnummer 0609-1950 (90 cpm) wordt u direct doorverbonden met de helpdesk van Samsung, zodat u zo snel mogelijk te woord wordt gestaan door een medewerker. 

Advies op maat van de helpdesk

Aangezien Samsung een breed scala aan producten heeft, is het lastig om bepaalde vragen of situaties uit te leggen via social media of mail. Het is makkelijker om dit onder woorden te brengen terwijl je met een medewerker aan het telefoneren bent. Voor persoonlijk advies dient de medewerker helemaal op de hoogte te zijn van jouw situatie. Tijdens een telefoongesprek krijgt de medewerker de kans om door te vragen wanneer dit nodig is. Heb je bijvoorbeeld het vermoeden dat jouw nieuwe Samsung TV een software fout bevat? Of krijg je een specifieke foutmelding te zien waarover je bij de online support geen aanvullende informatie kunt vinden? In zo’n geval kan een medewerker van Samsung je het beste adviseren aan de hand van persoonlijke informatie en een goede situatieschets. 

Populaire zoekopdrachten 

Op de website van Samsung vind je een duidelijk overzicht met daarin de meest gestelde vragen, of zoals Samsung het noemt: populaire zoekopdrachten. Heb je een algemene vraag waarvan je bijna zeker weet dat je niet de eerste bent die zich dat afvraagt? Dan is het zeker aan te raden om je eerst eens te verdiepen in deze veelgestelde vragen en zoekopdrachten. Heb je bijvoorbeeld een specifieke vraag over een functionaliteit van je toestel? Of wil je graag de verschillen tussen twee toestellen met elkaar vergelijken? Dan vind je het antwoord gegarandeerd tussen de veelgestelde vragen module van Samsung. Heb je een persoonlijke vraag over jouw eigen smartphone? Of wil je graag persoonlijke ondersteuning bij het installeren van je je telefoon of tablet? 

Neem contact op met Samsung

Contact opnemen met Samsung doe je via het telefoonnummer 035-2046666 (90 cpm). De klantenservice van Samsung is 24 uur per dag te bereiken, 7 dagen in de week. Op welk moment je ook hulp nodig hebt en waar je vraag ook over gaat: de klantenservice van Samsung staat voor je klaar. Geen onduidelijkheid meer over reparaties, Windows updates of de batterijduur van je smartphone: de klantenservice beantwoord al je vragen telefonisch.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Samsung. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Samsung, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

J.Keurhorst

ik stelde een vraag over mijn tel tab 2 waarom mijn accu binnen een dag leeg was en dame vertelde dat ze het niet wist en ik maar op een update moest wachten
keurh@xs4all 06 291 49 466

Eembergen

Ik heb een samsung Galaxy Gio nu 5 maanden en de speaker geeft geen geluid meer door
Waar kan ik deze naar toe sturen ter reparatie of vervanging
eembergen@home.nl

p.ramnath

op 1juni2013 hebt ik een samsungs2 gekocht.ik hebt alle papieren op gestuurd voor de sd kaartje.een bevestiging ontvangen.verscheidene keren gebeld op 0900 nummer wat mij een vermogen heeft gekost.tot op heden geen sd kaartje ontvangen.ieder keer te horen gekrijgen.wij sturen het op.een jaar verder nog steeds niets.ik ga mijn beklacht doen bij kassa
tros radar de consumenten programma.dat julie niet netjes met klanten omgaan.ik hoopt via mijn beklacht nog te krijgen waar ik al meer dan een jaar recht op hebt.het arrogante van
samsung is dat ze niet eens reageren

peter kooman

Geachte mijnheer, mevrouw,

Wij willen graag de Samsung UE48H6400 gaan kopen.
Alleen kunnen wij nergens vandaan halen of de zwRTE RAND nu van metaal of van plastic (kunststof) is.

Graag hoor ik van u.

Indien u een alternatief in deze prijs klasse heb met een metalen zwarte rand of een rand zoals bij de ue40c5100 dan hoor ik dit ook graag.

Met vriendelijke groet’

Peter Kooman
e-mail peterenmargreet@ziggo.nl
Tel. 070 415 66 78

de Leeuw-Bax

Hoe kan ik u bereiken vanuit het buitenland? Nergens kan ik een alternatief vinden voor het 099-nummer.
Met vr. groet,
J.T. de Leeuw-Bax

Lou Arts

Betreft: klacht.aan Mediamarkt Arnhem

Geachte heer/mevrouw,

Afgelopen zaterdag bezocht ik uw winkel. Het was er vrij druk. Ik was aan het rond kijken voor o.a. een usb stick of cd card omdat het geheugen van mijn pc aan de krappe kant is. Mijn oog viel daarbij ook op de in/externe schijf van Samsung. Ik vroeg de verkoper om raad en hij garandeerde mij dat het een goede keus was. Ook mijn vraag of deze schijf compatibel is met windows 10 antwoordde hij ´ natuurlijk meneer, geen enkel probleem’. Hierdoor werd mijn keuze definiftief voor de Samsung en heb ik mijn laatste AOW centjes van december ook hieraan besteed. Het betreft een Samsung 850 EVO 120 GB SSD schijf. Omdat de schijf niet werkte en onzichtbaar bleef als aanvullende opslagruimte ben ik op internet naar het probleem op zoek gegaan. Al snel vond ik dat de Samsung SSD schijven geen van allen werken onder windows 10. Dit had een deskundige verkoper zeker moeten weten, maar hij heeft nagelaten mij dit eerlijk te vertellen. Productie en omzet waren kennelijk belangrijker. Ik voel me dan ook behoorlijk belazerd en bekocht. Vooral omdat ik nu zit met een waardeloze niet werkende schijf. Ik kon deze gisteren ook niet in uw winkel omruilen omdat de verpakking – uiteraard – is geopend. Alvorens mij te begeven op het pad van de sociale media met deze zeer negatieve ervaring, stel ik u in de gelegenheid mij een passende oplossing te bieden. Ik woon zo’ n 40 k.m. van uw winkel en ben inmiddels al twee keer voor nop naar Arnhem gereden.
Omdat ik niet gewend ben van Samsung dat ze inferieure producten leveren stuur ik deze email eveneens in c.c. naar hen. Ik heb o.a. naar volle tevredenheid een mobieltje, koel/vriescombinatie en t.v. van dit merk,maar ben nu mijn vertrouwen in Samsung ook kwijt. Ik kan me niet indenken dat zij er mee kunnen leven dat de concurrentie wel compatibele schijven kan leveren.
Graag uw reactie,
met vriendelijke groet,

Lou Arts

louarts@hotmail.com
tel. 024-6416448

Contact

 

 

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Samsung klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Samsung klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu