U zocht: klantenservice Oriflame

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oriflame?

Bel 035-2046666

klantenservice Oriflame

Beoordeling:

klantenservice Oriflame
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oriflame is een beautyspecialist, met vele vestigingen verspreid over de hele wereld. Het is een toonaangevend beautybedrijf, dat gevestigd is in meer dan 60 landen. In meer dan de helft van deze landen zijn zij marktleider op het gebied van beauty. Oriflame is opgericht in Zweden en heeft diverse kantoren in Zwitserland. Het bedrijf biedt zowel vele beautyproducten aan, als dat het startups de kans geeft met de zogeheten ‘sales force’ om zo hun eigen bedrijf te starten.
De visie van Oriflame is de nummer 1 van de wereld te zijn in de directe verkoop van beautyproducten. De diensten van Oriflame zijn echter gericht op de dromen van alle mensen over de hele wereld. Daarvoor heeft het bedrijf verschillende kernwaarden ontwikkeld. Samen werken is de eerste kernwaarde. Personen die dezelfde doelen delen, kunnen grotere resultaten bereiken, zo gelooft Oriflame. Motivatie is de tweede kernwaarde. Dit gaat over personen die een positieve visie hebben en die niet opgeven. Passie is de derde kernwaarde. Dit ziet met name op personen die de macht hebben om de wereld te veranderen met hun passie. Door de producten en deze kernwaarden is Oriflame uitgegroeid tot een internationaal sterk groeiend bedrijf.
De producten van Oriflame kunnen worden ingedeeld in de volgende categorieen: Huidverzorging, Make-up, Parfum, Bad & body, Haar, Accessoires, Wellness, Voor Hem en Beauty Edit. Binnen deze categorieën zijn er tevens verschillende subcategorieën, waarbinnen alle producten van Oriflame zijn opgenomen. Voor een overzicht van alle producten kunt u het beste de website bezoeken van Oriflame.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het beautybedrijf. Op de website van Oriflame is een overzicht opgenomen met veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. De vragen zijn ingedeeld per categorie, waardoor u uw vraag makkelijk terug kunt vinden. Indien uw vraag er niet bij staat, kunt u op andere manieren contact opnemen . Dit kan bijvoorbeeld door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 088-1300100. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot 16:30 uur. Op vrijdag is het nummer bereikbaar van 09:00 uur tot 12:30 uur.
Daarnaast kunt u uw vragen stellen via de sociale media. Oriflame is actief op Facebook: https://www.facebook.com/oriflamened/ en op Twitter: https://twitter.com/Oriflamenl. Ook is Oriflame vindbaar op Youtube: https://www.youtube.com/user/oriflamenl.

Het klantenservice Oriflame telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oriflame

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oriflame. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oriflame, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oriflame

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oriflame?

Bel 035-2046666

Menu