U zocht: Klantenservice Miss Etam

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Miss Etam?

Bel 035-2046666

Klantenservice Miss Etam

Beoordeling:

Klantenservice Miss Etam
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het klantenservice Miss Etam telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Miss Etam

Bellen met de klantenservice van Miss Etam

Wilt u in contact komen met de klantenservice van Miss Etam? U bent bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden, zodat u snel en gemakkelijk de klantenservice van Miss Etam aan de lijn krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen hebben over bestelling die u bij Miss Etam hebt gedaan. Heeft u kleding die u retour wilt sturen of heeft u vragen over de een van de filialen van Miss Etam? Allemaal vragen die u prima aan de klantenservice van Miss Etam kunt stellen. Of mogelijk wilt u meer weten over de mogelijkheden om bij Miss Etam aan het werk te gaan. Veelgestelde vragen aan de klantenservice van Miss Etam gaan verder over de openingstijden van de winkels. Welke vragen u ook heeft neem contact op met 035-2046666, en u wordt doorverbonden met de klantenservice van Miss Etam.

Andere veelgestelde vragen

Misschien heeft u wel een van de andere meestgestelde vragen, neem ook daarvoor eenvoudig en snel contact op met Miss Etam. Bij vragen over de webshop en betalingen die online moeten gebeuren. Of er kosten zijn verbonden aan het achteraf betalen in de webshop. Heeft u een bestelling gedaan en wilt u weten wanneer u de bestelling kunt verwachten of wat er gebeurd als u niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen? Misschien wilt u een bestelling die u heeft ontvangen retourneren en wilt u hier meer informatie over? Heeft u vragen over het spaarprogramma van Miss Etam, ook hiervoor kunt u contact met de customer service opnemen. Kortom, de medewerkers van Miss Etam staan u graag te woord en behandelen alle vragen die u heeft.

De bereikbaarheid van Miss Etam

De klantenservice is te bereiken op werkdagen en op zaterdag. Van maandag tot en met vrijdag kunt u bellen met de customer service van Miss Etam tussen 9.00 en 19.00 uur. In het weekend op zaterdag is de klantenservice te bereiken tussen 11.00 en 17.00 uur. Het is vaak prettig om persoonlijk iemand te spreken dus aarzel daarom ook niet om telefonisch contact op te nemen met een medewerker van Miss Etam.

Online contact met Miss Etam opnemen

Het is bij Miss Etam ook mogelijk om online contact op te nemen met de klantenservice. Ze hebben een gemakkelijk contactformulier wat ingevuld kan worden. Hierna zal zo spoedig mogelijk een reactie vanuit Miss Etam volgen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van Facebook messenger, ideaal natuurlijk als u zelf al veel op Facebook zit. U kunt gemakkelijk in contact komen met de medewerkers van Miss Etam door ze een privé berichtje te sturen. En uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag in de winkel te stellen. Er zijn in Nederland meer dan 100 winkels te vinden en het kan dus bijna niet zo zijn dat er geen filiaal in de buurt te vinden is.

Zoals gezegd is het gemakkelijk om telefonisch contact met de klantenservice van Miss Etam op te nemen, gebruik hiervoor het nummer 035-2046666 en u wordt gemakkelijk en snel doorverbonden met de klantenservice.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Miss Etam. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Miss Etam, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

T.v.d.Looy

bel al een half uur 0800-7010 aan het bellen, krijg als antwoord toets 1 voor nederland. Er komt verder niets, steeds weer hetzelfde verhaal, toets 1 voor nederland.
slechte service

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.missetam.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Miss Etam

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Miss Etam?

Bel 035-2046666

 

Menu