U zocht: Klantenservice GVB

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice GVB?

Bel 035-2046666

Klantenservice GVB

Beoordeling:

Klantenservice GVB
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Telefonisch contact met klantenservice GVB

Wilt u graag gemakkelijk en snel in contact komen met de klantenservice van de GVB? Dan heeft u de juiste pagina op onze website gevonden. We geven u hier alle informatie om telefonisch in contact te komen met de klantenservice van de GVB. De GVB is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf, deze verzorgen het openbaar vervoer in de gemeente Amsterdam, Diemen, Weesp en Duivendrecht. Verder is de GVB actief in Amstelveen, Haarlemmermeer en verzorgen zij het vervoer per boot over het IJ en het Noordzeekanaal. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u graag in contact wilt komen met de customer service van het GVB. Misschien betreft u vraag een klacht, een vraag of misschien wilt u juist wel een compliment doorgeven. Dit zijn allemaal prima redenen om contact op te nemen met een collega van de klantenservice bij GVB. Het nummer wat u kunt gebruiken om contact op te nemen is 035-2046666, u wordt dan direct doorverbonden met de klantenservice van GVB.

Vragen die gesteld (kunnen) worden aan het GVB

Naast de onderwerpen die we al kort beschreven zijn er nog specifieke vragen die u mogelijk wilt stellen. Wat gebeurt er met verloren voorwerpen, misschien bent u tijdens een reis een telefoon, agenda, paraplu of een ander persoonlijk eigendom verloren. Om hier navraag over te doen kunt u uiteraard de klantenservice bellen. Verder zijn er vragen over tickets die u kunt stellen, wilt u graag een kaartje kopen aan de balie en wilt u weten wanneer deze open zijn? Heeft u vragen over de verschillende abonnementen die GVB aanbiedt of wilt u voordat u op reis gaat weten of er verstoringen zijn op bepaalde routes? Ook allemaal prima vragen en onderwerpen die u met de klantenservice van de GVB kunt doornemen.

Wanneer kan ik GVB telefonisch bereiken?

We schreven al eerder over het nummer wat u kunt bellen, dat is 035-2046666. Hierna wordt u doorverbonden met de klantenservice. De klantenservice van GVB is op werkdagen te bereiken en dan tussen de tijden 08.00 en 19.00 uur. Ook in het weekend op zaterdag kan er contact opgenomen worden met de klantenservice, dan is deze te bereiken tussen 08.00 en 19.00 uur. Op zondag is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantendienst van de GVB. Welke vraag u ook wilt stellen, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met een medewerker van GVB.

Op een andere manier contact opnemen met Booking.com

Het is bij de GVB prima mogelijk om online contact op te nemen met de klantenservice. Ze hebben verschillende e-mailadressen en social media kanalen waar contact mee opgenomen kan worden. Wij raden u aan om te kiezen voor gemak en telefonisch contact op te nemen met de klantendienst. Misschien heeft u vragen over carrièrekansen bij het bedrijf, neem dan ook telefonisch contact met ze op.

Zoals gezegd is het ontzettend makkelijk om via de telefoon contact met de klantenservice van de GVB op te nemen, gebruik hiervoor het nummer 035-2046666 en u wordt eenvoudig en snel doorverbonden met de juiste medewerker van de klantenservice.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice GVB. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice GVB, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

ricardo vallejo

hello i am trying to reach someone who can help me with a bag i had left on tram #9 monday morning. every number i have tried to reach your company on is non working. could you please email me at info@needtobuildmuscle.com

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

http://www.gvb.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice GVB

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice GVB?

Bel 035-2046666

 

Menu