U zocht: Klantenservice DUO

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice DUO?

Bel 035-2046666

Klantenservice DUO

Beoordeling:

Klantenservice DUO
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Telefonisch contact opnemen met DUO

Wanneer u nog student bent of u heeft in de afgelopen jaren u diploma behaald en bent aan het terugbetalen richting DUO, dan kan het natuurlijk gebeuren dat u vragen heeft voor deze overheidsinstantie. Als u nog studeert kunnen vragen gaan over de studiebeurs die u ontvangt of de vergoedingen rond het openbaar vervoer. Misschien wilt u binnenkort gaan studeren en heeft u meer vragen over de mogelijkheden tot inschrijven en hoe u dit met DUO moet afhandelen. Welke vragen u ook heeft u kunt contact met DUO opnemen om iemand van de klantenservice te spreken, neem hiervoor contact op met 035-2046666, en u wordt doorverbonden met DUO.

Onderwerpen voor de klantenservice van DUO

Wanneer u contact op wilt nemen met de klantendienst van DUO is er een behoorlijke variatie aan vragen en onderwerpen. Zo kunt u misschien vragen hebben rond de financiering van uw opleiding. Zoals eerder beschreven kan het gaan over het OV en de mogelijke studentenreisproducten waar u recht op hebt. Misschien wilt u een vraag stellen over het inschrijven bij een opleiding en hoe u deze opleiding moet gaan betalen. Bent u al ingeschreven bij DUO, dan wilt u misschien vragen stellen over het wijzigen van persoonlijke gegevens of het doorgeven van een verhuizing. Belangrijk hierbij is wel dat de wijzigingen altijd schriftelijk bevestigd zullen moeten worden. Bent u al klaar met studeren en heeft u een studieschuld opgebouwd? Dan kan het natuurlijk zijn dat u hier vragen over heeft. Bent u leraar dan heeft u misschien vragen over bevoegdheden van een leraar, ook hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice van DUO. Verder kunt u terecht bij DUO over zaken als diploma’s en diploma diensten, staatsexamens en kinderopvang. Iets wat u ook op kunt vragen is de betaaldata van de studiefinanciering. Als u student bent, dan is het natuurlijk goed om te weten wanneer er weer geld binnenkomt.

De telefonische bereikbaarheid van DUO

Op werkdagen kunt u de klantendienst van DUO bereiken door het nummer 035-2046666 te bellen. Dit kan tussen 09.00 en 17.00 uur. Zelf geeft DUO aan dat ze het beste te bereiken zijn op werkdagen tussen 09.00 en 11.00, dan zijn de wachttijden voor de infolijn het kortst. In het weekend is het niet mogelijk om telefonisch in contact te komen met DUO. Het is vaak een veel prettiger ervaring om persoonlijk iemand te spreken dus aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met een medewerker van DUO.

Online mogelijkheden om contact op te nemen

Het is bij DUO geen probleem om naast het telefonische contact, online met ze in contact te gaan. Ze bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Zo is er een chat beschikbaar waarmee u online het gesprek aan kunt gaan. Daarnaast is het mogelijk om via social media contact op te nemen en er zijn enkele servicekantoren door het land waar u op afspraak langs kunt gaan. De snelste manier om in contact te komen blijft toch telefonisch.

Zoals gezegd is het gemakkelijk om telefonisch contact met de infolijn van DUO op te nemen, gebruik hiervoor het nummer 035-2046666 en u wordt gemakkelijk en snel doorverbonden met een medewerker van de klantenservice.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice DUO. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice DUO, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.ib-groep.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice DUO

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice DUO?

Bel 035-2046666

 

Menu