U zocht: Klantenservice Coolblue

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Coolblue?

Bel 035-2046666

Klantenservice Coolblue

Beoordeling:

Klantenservice Coolblue
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Wilt u graag contact opnemen met de klantenservice van Coolblue? Dat kan op tal van verschillende manieren. Op de website van Coolblue kunt u veel informatie al direct online vinden. Denk hierbij aan productinformatie, betalingsmogelijkheden en meer! Heeft u een vraag over een onderwerp dat u online niet kunt vinden? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Coolblue. Dit kan via social media, e-mail, WhatsApp, in één van de fysieke winkels of natuurlijk via de telefoon! Door te bellen naar de Coolblue klantenservice komt u direct in contact met een medewerker van de juiste afdeling. Wilt u zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag? Bel dan direct naar 035-2046666 (90 cpm) en een medewerker van Coolblue staat u zo snel mogelijk te woord. 

De producten van Coolblue

Coolblue is een Nederlandse webshop die gespecialiseerd is in consumentenelektronica. Van computers tot keukenapparatuur en van fotocamera’s tot terrasverwarmers: je vindt het bij Coolblue. Met de slogan “Alles voor een glimlach” is de webshop uitgeroepen tot beste webwinkel van 2018/2019. Heb je onlangs een bestelling geplaatst en heb je hier nu een vraag over? Of zou je graag een bestelling willen plaatsen maar wil je eerst nog iets vragen over de betaalmogelijkheden of hoe ruilen of retouren precies werkt? Dan is het goed voor te stellen dat je eerst antwoord op je vraag wilt hebben. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat je een specifiek product vraag hebt. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe draadloze stofzuiger op het oog? Maar kun je uit de productomschrijving niet duidelijk opmaken hoeveel minuten of uren de accu meegaat voordat je hem weer moet opladen? Ook dan kan een medewerker het best even met je meekijken tijdens een telefonisch gesprek. 

Persoonlijk advies van een medewerker

Veel algemene vragen worden op de website van Coolblue al beantwoord. Heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld je account of een bestelling? Dan ga je het antwoord waarschijnlijk niet vinden bij de meest gestelde vragen of elders op de website. Waar je ook hulp bij nodig hebt, als het gaat om een persoonlijke vraag kun je het best direct contact opnemen met een medewerker. Persoonlijk advies van de Coolblue helpdesk kan in veel situaties leiden tot een snelle oplossing zodat je verder kunt. Bent u benieuwd of de klantenservice van Coolblue ook voor u de oplossing biedt? Bel nu direct naar 035-2046666 (90 cpm) en ontdek wat contact met Coolblue voor jou kan betekenen. Grote kans dat u telefonisch het beste en snelste geholpen wordt. 

Veelgestelde vragen

Heeft u een algemene vraag? Waarvan u denkt dat deze wel eens vaker is gesteld aan de Coolblue klantenservice? Dan kunt u uw zoektocht ook starten op de website. Veel informatie met betrekking tot verzending, retouren, garantie en en het ruilen van producten vindt u namelijk gewoon in de webshop zelf. Wilt u bijvoorbeeld weten of er kosten zijn verbonden aan retouren of dat u een bestelling ook achteraf kunt betalen? Raadpleeg dan de online klantenservice van Coolblue. Het antwoord op de meest gestelde vragen vindt u hier makkelijk en snel. Kies het onderwerp waar u een vraag over heeft en u krijgt direct een overzicht te zien van de vragen waar al antwoord op is gegeven. U kunt hierbij kiezen uit de volgende categorieën: bestellen, betalen, bezorgen en ophalen, retourneren en ruilen, garantie en reparatie en tweedekans producten.Staat uw vraag hier helaas niet tussen? Dan kunt u er natuurlijk nog altijd voor kiezen om de Helpdesk van Coolblue te bellen. Zo krijgt u alsnog makkelijk en snel het antwoord op uw brandende vraag! 

Contact opnemen met Coolblue

Heeft u een vraag over uw bestelling? Of wilt u graag meer informatie over garantie, retourmogelijkheden of acties? De helpdesk van Coolblue staat voor u klaar! Veel informatie is online vindbaar, maar mocht het toch zo zijn dat je je informatie niet kunt vinden op de website, neem dan telefonisch contact op. Door te bellen naar 035-2046666 (90 cpm) wordt u direct doorverbonden met de klantenservice van Coolblue. De medewerkers van Coolblue zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 8.00 tot 23.59 uur en op zondag van 11.00 tot 23.59 uur. Wilt u buiten deze tijden contact opnemen, of gaat uw voorkeur niet uit naar telefoneren? Dan kunt u uw vraag ook stellen via social media, WhatsApp, e-mail of breng een bezoek aan een fysieke winkel van Coolblue. Deze vindt u in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. 

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Coolblue. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Coolblue, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

http://www.coolblue.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Coolblue

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Coolblue?

Bel 035-2046666

 

Menu