U zocht: Klantenservice CBR

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice CBR?

Bel 035-2046666

Klantenservice CBR

Beoordeling:

Klantenservice CBR
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Telefonisch contact opnemen met de CBR klantenservice

Het CBR of het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen is een organisatie in Nederland die verantwoordelijk is voor het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders. Verder beoordelen ze ook of professionals in de transport en logistiek. Kort samengevat kunt u bij het CBR rijexamen doen voor tal van voertuigen en wanneer u voor dit examen slaagt kunt u een rijbewijs aanvragen bij uw eigen gemeente. We begrijpen dat wanneer u vragen heeft aan deze instantie, u graag telefonisch contact met ze op wilt nemen. Hiervoor bent u op zoek naar de juiste gegevens. U bent daarvoor op deze pagina aan het juiste adres. Wanneer u telefonisch contact op wilt nemen met het CBR kunt u bellen met  035-2046666, hierna zult u doorverbonden worden met een medewerker van de CBR helpdesk.

Waarom contact met de CBR klantenservice?

Er zijn verschillende onderwerpen wanneer het gaat om de CBR klantenservice. Zo gaat u misschien binnenkort een examen afleggen bij het CBR en wilt u meer informatie opvragen over de locatie waar u het examen gaat afleggen. Misschien heeft u vragen over de tarieven die het CBR hanteert voor het afnemen van de examens. Wilt u een vraag stellen over uitgestelde examens, dat kan ook prima bij de CBR klantenservice. Bent u van plan om binnenkort te starten met rijlessen en wilt u meer weten over de wachttijd voor het rijexamen van de auto, dan kunt u ze gerust ook even bellen. Heeft u specifieke vragen over het aanvragen van ontheffingen of wilt u een beroepsexamen reserveren, dit zijn beide prima onderwerpen om contact op te nemen met een medewerker. Bent u misschien al ingeschreven voor een examen en wilt u meer informatie over het eventueel verzetten of annuleren van het examen, vraag dit gerust na bij de helpdesk van het CBR. Verder kunt u ook bij ze terecht met vragen over duplicaten en extra informatie over rijscholen in Nederland. Zo ziet u dat er tal van onderwerpen zijn, staat u vraag er niet tussen? Neem dan toch telefonisch contact op, een medewerker kan u in veel gevallen verder helpen.

Wanneer kan ik contact opnemen met het CBR?

De helpdesk van het CBR is op ruime tijden te bereiken. Zo kunt u contact met ze opnemen op werkdagen, ze zijn dan te bereiken van 08.00 uur in de ochtend tot 17.30 uur in de middag. Ook op zaterdag kunt u bellen naar de klantenservice. Deze is dan te bereiken van 10.00 tot 16.00 uur. Op deze tijden is het niet mogelijk om vragen te stellen over beroepsexamens. Op feestdagen is het CBR niet te bereiken. 

Om snel iemand te spreken is het gemakkelijk om telefonisch contact op te nemen gebruik hiervoor het nummer 035-2046666 en u wordt snel doorverbonden met een medewerker van de klantenservice. De professionele medewerkers van het CBR kunnen u zoals gezegd met allerlei vragen verder helpen. Twijfel niet om contact op te nemen, de collega’s bij het CBR kunnen u altijd te woord staan.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice CBR. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice CBR, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

S.M.Godschalk

Daar er reets op 31-03-2017 een besluit genomen werd in verband met mijn eigen verklaring en zoo voorts ! heb ik tot heden toe nog geen bevestigings brief van U mogen ontfangen !
Ik ben S.M.Godschalk B.service nr 046534210 verzoek U in alle vorm van beleeftheden om uitleg of zeze nlog word toegezonden ? ;in afwachting verblijvend op U antwoord verblijf Ik met !, bij voorbaat dank
S.M.Godschalk de Lange Akker 52 te Vaals Mail = servaas1@home.nl / Tel: 043-8500901.

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.cbr.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice CBR

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice CBR?

Bel 035-2046666

 

Menu