U zocht: Klantenservice Apple

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Apple?

Bel 035-2046666

Klantenservice Apple

Beoordeling:

Klantenservice Apple
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Contact met de klantenservice van Apple

Apple is een bekende Amerikaanse speler als het gaat om computers, tablets en smartphones. De meest bekende producten zijn de iPad, de iPhone en de Apple Watch. Wanneer u vragen heeft over deze producten of u wilt meer weten over de diensten van Apple, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Wanneer u de gegevens zoekt van Apple om zo snel mogelijk in contact te komen, dan bent u op onze site aan het juiste adres. Bel dan direct naar 035-2046666 (90 cpm) en we schakelen u door met een medewerker van Apple, deze staat u zo snel en goed mogelijk te woord. 

De producten van Apple

Apple biedt een veelzijdigheid aan producten en diensten aan. Alles draait bij Apple om elektronica en dan vooral op het gebied van telefoons en computers. Daarnaast bieden ze diensten aan die op deze producten gebruikt kunnen worden, denk aan een digitale agenda, een fotobibliotheek in de cloud en een internetbrowser. De producten en diensten van Apple worden in een online store verkocht. Daar is het mogelijk om hardware, software en accessoires van Apple te bestellen. We kunnen ons voorstellen dat het een van de redenen is om contact op te nemen met de klantenservice van Apple. Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij Apple dan wilt u misschien informatie opvragen over deze bestelling. Zo kan het natuurlijk gebeuren dat u een wijziging in de bestelling wilt aanbrengen, misschien wilt u de bestelling volgen of misschien wilt u een product dat u van Apple heeft ontvangen retourneren, allemaal prima redenen om contact op te nemen met de klantenservice.

Telefonisch advies van een medewerker

Veel algemene vragen worden op de website van Apple beantwoord. Maar we kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft over de verschillende producten. Een computer of een nieuwe telefoon zijn geen kleine uitgaven. U wilt hier graag ondersteuning en advies over hebben. Van de iPhone zijn er tal van varianten met allemaal eigen specificaties. Net als de computers en laptops die Apple aanbiedt. Wat is de geschikte computer voor u? Het is prettig om hier wat ondersteuning en advies van een medewerker in te krijgen. Misschien twijfelt u wel tussen twee varianten van een Macbook of heeft u vragen over een term die u heeft gelezen op de website die u niet helemaal begrijpt. Dit is allemaal goed op te lossen door te bellen met de helpdesk van Apple.

Veelgestelde vragen aan Apple

Eigenlijk worden de vragen die Apple ontvangt onderverdeeld in de producten die ze aanbieden. Hier hebben we al kort over geschreven maar naast de telefoons en computers is er nog meer wat Apple aanbiedt en waar u mogelijk vragen over heeft. Zo kan uw vraag over een Mac, de vaste computer van Apple gaan. Misschien heeft u een vraag over de Watch van Apple, hoe u deze moet instellen of hoe u deze moet koppelen aan een telefoon. Het is mogelijk om muziek aan te schaffen bij Apple, hier kunt u ook vragen over stellen aan de klantenservice. Apple TV is een ander product van Apple waarmee het mogelijk is om films en series te kijken. AirPods is de draadloze koptelefoon van Apple, als u hier technische problemen mee heeft kunt u uiteraard een medewerker van de klantenservice vragen stellen. Alle diensten van Apple hebben één ding gemeen, er is een Apple ID nodig om apparaten aan te melden en de online diensten te kunnen gebruiken. Uiteraard kunnen ook hier issues optreden, waarvoor u vragen wilt stellen aan een medewerker. Het maakt niet uit waar u vraag over gaat, bel met 035-2046666 (90 cpm) en u wordt doorgeschakeld met een medewerker van Apple

Direct contact opnemen met Apple

Zoals eerder besproken, heeft u een vraag over uw bestelling? Wilt u graag meer informatie over garantie of retourmogelijkheden? De helpdesk van Apple staat voor u klaar! Veel informatie is online vindbaar op de website van Apple, maar mocht het toch zo zijn dat u informatie niet kunt vinden op de website, neem dan gemakkelijk telefonisch contact op. Door te bellen naar 035-2046666 (90 cpm) wordt u direct doorverbonden met de klantendienst van Apple. De customer service van Apple is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) te bereiken tussen 09.00 en 19.00 uur. In het weekend is het niet mogelijk om de klantenservice van Apple te bereiken.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Apple. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Apple, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.apple.com

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Apple

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Apple?

Bel 035-2046666

 

Menu