U zocht: Klantenservice AEG

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice AEG?

Bel 035-2046666

Klantenservice AEG

Beoordeling:

Klantenservice AEG
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Contact met klantenservice van AEG

AEG is een leverancier van veel verschillende apparatuur. Zoals drogers, wasmachines, ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers en nog veel meer. Het kan natuurlijk zijn dat u contact op wilt nemen met AEG betreffende vragen rond de apparatuur die u al in huis heeft van dit merk. Bij ons bent u op de juiste plek aanbeland om de contactmogelijkheden van AEG te achterhalen. We helpen u graag om snel en gemakkelijk met de customer service van AEG in contact te komen. 

Vragen die u mogelijk kunt hebben gaan waarschijnlijk over de apparatuur die u al heeft van AEG. Maar misschien wilt u wel meer informatie over de producten die AEG verkoopt omdat u overweegt om een product van dit merk aan te schaffen. Dit zijn allemaal prima redenenen om contact met de klantenservice op te nemen. Heeft u een bestelling gedaan bij AEG, dan kan het zijn dat u nieuwsgierig bent over de levering, ook hier kunnen de medewerkers van de klantenservice mee helpen.

Welke vragen u ook wilt stellen aan de klantenservice van AEG, neem contact op met 035-2046666, en u wordt doorverbonden met de klantenservice van AEG.

Andere veelgestelde vragen bij AEG

Misschien heeft u wel een andere meestgestelde vraag, neem ook daarvoor eenvoudig en snel contact op. Vragen die de klantenservice veel krijgt gaan over de wasmachines van AEG. Kan deze bijvoorbeeld aangesloten worden op een warmwaterleiding? Heeft u informatie gezocht over de wasmachine die u heeft maar kunt u het type machine niet terugvinden op de website? Heeft u de machine al even en wilt u achterhalen hoe oud deze is? Zo zijn er ook vragen over de drogers van AEG, stel dat deze een storing heeft en een foutcode laat zien, dan wilt u dit snel en efficiënt oplossen met een medewerker van AEG. Misschien doet u apparaat het helemaal niet meer en wilt u een service afspraak maken, dan kan dit ook gemakkelijk telefonisch. We gaven het al even eerder aan maar er zijn tal van apparaten van het merk AEG. Zo verkopen ze ook nog ovens, kookplaten, koel apparatuur, afzuigkappen, stofzuigers en vaatwassers. Alle apparaten kunnen een specifieke vraag hebben, die u graag wilt stellen aan de klantenservice, dat is gemakkelijk mogelijk door gebruik te maken van het eerder genoemde telefoonnummer.

Garantie en reparatie

Heeft u vragen over de garantie van uw AEG product of wilt u misschien een reparatieverzoek doen, dan kunt u hiervoor ook eenvoudigweg contact opnemen met de klantenservice. AEG heeft een uitgebreide garantie op de producten die ze verkopen. Een medewerker kan u hier aan de telefoon meer over vertellen.

Bereikbaarheid van AEG

De klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken door contact op te nemen met 035-2046666, hierna wordt u doorverbonden met de klantenservice medewerker. Verder is het mogelijk om via e-mail contact op te nemen met AEG. Online mogelijkheden biedt AEG ook aan, door middel van een webchat en de mogelijkheid om via Facebook contact met ze op te nemen. Maar zoals aangegeven is het vooral gemakkelijk om telefonisch contact op te nemen.

Het klantenservice AEG telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice AEG

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice AEG. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice AEG, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.aeg.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice AEG

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice AEG?

Bel 035-2046666

 

Menu