U zocht: Ziggo klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Ziggo klantenservice?

Bel 035-2046666

Ziggo klantenservice

Beoordeling:

Ziggo klantenservice
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bellen met de klantenservice van Ziggo?

De manier om snel antwoord te krijgen op al uw vragen. Op deze manier komt u snel een eenvoudig in contact met de medewerkers van Ziggo. Hier kunt u snel en eenvoudig antwoord krijgen op alle vragen die u mogelijk heeft wat betreft producten van Ziggo. Denk hierbij aan vragen over facturatie, of problemen met televisie en internet van Ziggo. Wat u ook voor vraag wilt stellen, dit kunt u eenvoudig en snel doen via het eerdergenoemde nummer. Wilt u een bestelling doen om extra zenders aan te vragen of misschien wilt u bepaalde sportwedstrijden zien? Heeft u al televisie van Ziggo en geeft deze een foutmelding? U wilt graag weten hoe dit op te lossen is? Bel met 035-2046666 en u kunt snel een medewerker van Ziggo spreken.

Bent u al klant bij Ziggo en heeft u hierdoor een klantnummer? Zoek dit klantnummer vast op en houd het paraat, zo is het voor de medewerker van Ziggo makkelijk om snel u gegevens op te zoeken. Het klantnummer kunt u eenvoudig op een factuur van Ziggo terugvinden. Wanneer u belt met Ziggo dan zult u eerst een keuzemenu moeten doorlopen. Maak hier de juiste keuze, die u probleem het beste omschrijft. Hierna zult u snel te woord worden gestaan door iemand van de Ziggo klantenservice.

Bereikbaarheid van de Ziggo klantenservice

U kunt 24 uur per dag contact met Ziggo opnemen. Het mooie is, dat dit ook nog eens 7 dagen per week kan. De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Op feestdagen zijn de momenten waarop u de klantenservice kunt bereiken iets anders, dan is Ziggo te bereiken van 08:00 tot 22:00 uur. Heeft u vragen waar u niet uitkomt op momenten dat de klantenservice niet te bereiken is, probeer dan een van de online kanalen van de Ziggo klantenservice.

Contact opnemen met Ziggo via de online kanalen

Wanneer u echt per direct een antwoord wilt hebben dan kunt u ook contact opnemen met het webcare team van Ziggo. Deze staat dagelijks voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen via social media kanalen van Ziggo. U kunt dit doen via de facebookpagina van Ziggo. Deze kunt u makkelijk vinden wanneer u op Facebook zoekt naar @ZiggoCompany. Daar staat het team van specialisten dagelijks voor u klaar van 08:00 tot 22:00 uur. Dit is hetzelfde op feestdagen, zaterdagen en zondagen. Heeft u geen Facebook maar wel Twitter? Dan kunt u vragen stellen via het twitter account van Ziggo. Op twitter is Ziggo te vinden door te zoeken naar @ZiggoWebcare. Wanneer u ook geen twitter heeft, dan is een laatste mogelijkheid de community van Ziggo. Hier kunt u medewerkers en leden op een online forum vinden en worden veelgestelde vragen beantwoord.

Het klantenservice Ziggo telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ziggo.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ziggo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ziggo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
- Slecht

Contact

035-2046666

www.ziggo.nl

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van Ziggo

U zocht: Ziggo klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Ziggo klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu