U zocht: OV Chipkaart klantenservice

Hulp nodig met het vinden van OV Chipkaart klantenservice?

Bel 035-2046666

OV Chipkaart klantenservice

Beoordeling:

OV Chipkaart klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

OV chipkaart klantenservice

Wilt u contact opnemen met de klantenservice van de OV Chipkaart? Zoek dan niet verder. Op deze pagina vindt u alle contactinformatie die u nodig heeft. Bellen met de helpdesk kan om talloze redenen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het aanvragen van een nieuwe OV Chipkaart? Wilt u een bestaand abonnement wijzigen, verlengen of opzeggen? Bent u een OV chipkaart kwijt en wilt u deze laten blokkeren? OF heeft u meer informatie nodig over de OV Chipkaart? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van OV Chipkaart via het telefoonnummer 0900 – 0980.

Bellen over de OV chipkaart

Neemt u telefonisch contact op met de klantenservice van OV Chipkaart? In eerste instantie krijgt u een automatisch keuzemenu te horen. Kies eerst het nummer dat het beste bij uw vraag past. Selecteert optie 1 wanneer uw persoonlijke OV Chipkaart is gestolen. Kies optie 2 met vragen over een studentenreisproduct. Selecteer optie 3 met vragen wanneer u bent vergeten in- en uit te checken. Kies optie 4 voor overige vragen.

Heeft u vragen over een dagkaart of over een specifieke vervoerder? Neem dan contact op met de desbetreffende vervoerder. In zulke gevallen van de klantenservice van OV Chipkaart u niet ondersteunen.

OV Chipkaart bellen vanuit buitenland

Wilt u contact opnemen met de klantenservice van OV Chipkaart terwijl u in het buitenland bent? Dan dient u te bellen via een ander telefoonnummer. U betaalt de kosten van het lokale tarief in het desbetreffende land. U kunt bellen vanuit België, Duitsland of Luxemburg via de volgende telefoonnummers:

OV Chipkaart bellen vanuit België +32 2 808 1524

OV Chipkaart bellen vanuit Duitsland +49 30 30 80 8170

OV Chipkaart bellen vanuit Luxemburg +35 22 787 2535

Vanuit andere landen is het helaas niet mogelijk om te bellen naar de OV Chipkaart klantenservice.

Bereikbaarheid OV Chipkaart klantenservice

U kunt niet 24/7 bellen met de helpdesk van OV Chipkaart. Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen tussen 7.00 uur en 21.30 uur. In het weekend en op feestdagen is de klantenservice bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Belt u naar het officiële telefoonnummer? Dan betaalt u de gebruikelijke telefoonkosten.

Overige contactmogelijkheden

Wilt u liever online contact opnemen met de klantenservice van OV Chipkaart? Dan zijn er diverse manieren waarop u een vraag, opmerking of klacht kunt doorgeven. Op Twitter kunt u OV Chipkaart bereiken via @OVchipkaart. Dit webcare team is bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Verder beschikt de officiële website van OV Chipkaart over een contactformulier. Het duurt dan tot 3 werkdagen voordat u een antwoord ontvangt.

Heeft u overigens ooit een nepmail ontvangen over de OV Chipkaart? Geef dit dan door aan de klantenservice via bovenstaand telefoonnummer. Of stuur een e-mail naar valse-email@ov-chipkaart.nl.

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice OV Chipkaart.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice OV Chipkaart. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice OV Chipkaart, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Contact

 

 

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van OV-Chipkaart

U zocht: OV Chipkaart klantenservice

Hulp nodig met het vinden van OV Chipkaart klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu