U zocht: ING klantenservice

Hulp nodig met het vinden van ING klantenservice?

Bel 035-2046666

ING klantenservice

Beoordeling:

ING klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bellen met de ING klantenservice

Wilt u weten wat de contactinformatie is van de ING klantenservice? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft zoals het telefoonnummer, e-mailadres en andere contactmogelijkheden. De ING servicedesk kan antwoord geven op verschillende vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld een bankrekening openen? Bent u de bankpas kwijt en wilt u een nieuwe pas aanvragen? Of wilt  direct de bankpas laten blokkeren vanuit Nederland? Bel dan naar de ING klachtenservice via 020 – 22 888 88.

Bereikbaarheid ING

U kunt niet 24/7 bellen naar de klantenservice van ING Nederland. De medewerkers zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag kunt u bellen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Op feestdagen en op zondag is het helaas onmogelijk om te bellen met de ING klantenservice. Belt u naar ING met het aangegeven telefoonnummer? Dan is het handig om uw klantgegevens bij de hand te houden. Op deze manier kunt u sneller en beter worden geholpen.

Direct bellen met ING

Heeft u de ING nodig tijdens ene noodgeval? Bijvoorbeeld omdat u in het buitenland bent en een bankapparaat uw pasje heeft ingenomen. Of omdat uw bankpas en creditcard zijn gestolen. Dan kunt u bellen naar het noodnummer van de ING klantendienst. Deze alarmlijn is te bereiken via 202 – 22 888 00. Vanuit het buitenland is dit nummer +31 20 22 888 00.

ING Zakelijk contact

Bent u zakelijk klant bij ING en wilt u weten wat de contactinformatie is van ING zakelijk? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Wij geven u graag alle informatie Over het telefoonnummer en de andere mogelijkheden om met ING zakelijk in contact te komen. De ING servicedesk zakelijk is eenvoudig te bereiken via het volgende nummer: 020 22 888 00. U kunt met ING zakelijk in contact komen op alle mogelijke zakelijke vragen te stellen. Dus bent u ondernemer en heeft u een zakelijke vraag voor ING? Neem dan contact op met het eerder genoemde nummer en u komt zo snel mogelijk bij de juiste deskundige adviseur van ING terecht.

ING Alarmlijn

Heeft u direct de ING alarmlijn nodig omdat u dringend in contact wilt komen met de ING? Dat is mogelijk met de gegevens op deze pagina. Het kan gebeuren dat u om wat voor reden dan ook direct in contact wilt komen met de ING alarmlijn. Het kan hier gaan om situaties die uw betaalpassen betreffen. Denk daarbij aan een vermissing of diefstal van de betaalpas. U wilt dan uiteraard zo snel mogelijk de betreffende betaalpas laten blokkeren. Dit kan door contact op te nemen met de ING alarmlijn. Het nummer van de ING alarmlijn is: 020 22 888 00. Bent u in het buitenland en wilt u vanuit het buitenland bellen, dan kan dan via het nummer: +31 (0) 20 22 888 00. 

Het klantenservice ING telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice ING

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice ING. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice ING, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

vangils

Is zeer goed alleen mis maandelijkse afschriften.hypotheek.niet fijn..ben nog een oude.
Boekhouder.en gok niet met mijn centen.hoop gouw op verbetering deze zaak.m.v.g..gjpm.van.gils,

Brouwer

Ik ben zeer ontstemd. het oude nummer +31 205611619 is niet meer in gebruik en krijg nu zo’n domme computer aan de lijn, waar ik niet rechtstreeks met een medewerker kan spreken. Het gaat om iets heel delicaats en een medewerker spreken ho maar. Jullie moet je doodschamen om enkel nog maar met computers te werken Afzender Brouwer

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

www.ing.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van ING

U zocht: ING klantenservice

Hulp nodig met het vinden van ING klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu