klantenservice Wegenwacht

www.anwb.nl/wegenwacht

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Wegenwacht

Iedereen in Nederland heeft waarschijnlijk wel eens van de Wegenwacht gehoord. Of u nu wel of niet een auto (of een ander vervoersmiddel) heeft. Dit bedrijf staat natuurlijk bekend om de pechhulp die zij aanbieden. Niet alleen zijn ze 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, maar er is ook altijd een Wegenwacht bij u in de buurt. Dit betekent dat u er altijd op kunt vertrouwen dat zij u snel te hulp kunnen komen, waar u ook bent en wanneer dan ook. Wist u dat het niet alleen voor auto’s is?

  • Fiets
  • Scooter
  • Scootmobiel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit gebeurt natuurlijk niet alleen wanneer u met de auto de weg op gaat. Ook met de fiets, de scooter en zelfs de scootmobiel kunt u in een ongeluk terecht komen. Ook dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt met eventuele schade aan uw voertuig. Tenslotte is het belangrijk dat u weer thuis komt en het liefst met het vervoermiddel waarmee u al onderweg was. Hiervoor zullen ze via het telefoonnummer van de Wegenwacht voor zorgen. Het is dan uiteraard wel belangrijk dat u dit telefoonnummer van de Wegenwacht ook kunt vinden. Bent u vergeten dit op te slaan in uw telefoon en heeft u geen mogelijkheid om het op te zoeken? Of wilt u hier zo min mogelijk tijd aan besteden? Dan is er de mogelijkheid om dit via de website van NL Contact te doen.

Vind snel het telefoonnummer van de Wegenwacht

Wanneer u een kijkje gaat nemen op de website van NL Contact, dan vindt u hier een heleboel telefoonnummers. Iedere klantenservice van elk belangrijk bedrijf in Nederland is hier vertegenwoordigd. U kunt op verschillende manieren gebruik maken van de service van NL Contact. U kunt bijvoorbeeld het telefoonnummer van de Wegenwacht vinden door dit op de website op te zoeken. Heeft u geen bereik of geen data meer? Zorg er dan nu nog voor dat u het telefoonnummer van NL Contact (0900-0700) nog opslaat in uw telefoon. Door dit nummer te bellen kunnen de medewerkers u doorverbinden met de klantenservice die u nodig heeft. Ook kunnen zij ervoor zorgen dat u direct met het juiste nummer wordt doorverbonden. Neem bijvoorbeeld het telefoonnummer van de Wegenwacht. Mensen nemen om uiteenlopende redenen contact op met dit bedrijf. Om klant te worden, om vragen te stellen of om hulp in te schakelen. Het is dan ook niet zo gek dat ze verschillende telefoonnummers hebben waar u naar kunt bellen. Door met NL Contact te bellen heeft u zonder moeite te doen zo het juiste telefoonnummer van de Wegenwacht gevonden.

Altijd op de hoogte met het telefoonnummer van de Wegenwacht

De Wegenwacht is een bedrijf dat natuurlijk met de tijd meegaat. Het is nog altijd de snelste manier om het telefoonnummer van de Wegenwacht te bellen en zo antwoord te krijgen op de vragen die u heeft. Maar het is mogelijk om op de hoogte te blijven van de diensten die zij aanbieden via andere kanalen. Zo kunt u op de website gebruik maken van de virtuele assistent en via social media bent u ook altijd op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen. Als u dus altijd wilt weten wat er bij de Wegenwacht aan de hand is dan kunt u dat onder andere op deze manier doen. Een persoonlijke vraag kunt u natuurlijk beter direct aan een van de medewerkers vragen. Daarom is het zeer verstandig om het telefoonnummer van de Wegenwacht via NL Contact te verkrijgen en er zo altijd toegang tot te hebben.

Ook al is de wegenwacht al jaren een bekend fenomeen in Nederland, het is niet van origine Nederlands. In 1939 werd het namelijk in navolging van de Britse “Automobile Association” gestart. Dit werd gedaan door de ANWB. Uiteindelijk gooide de Tweede Wereldoorlog roet in het eten en kwam de wegenwacht niet echt goed van de grond. Na de Tweede Wereldoorlog werd het opnieuw geprobeerd, ditmaal succesvol. Op 16 april in 1946 waren er al zeven wegenwachters actief, en meer volgen snel. Dit had mede te maken met de slechte kwaliteit van de auto’s na de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor zette de ANWB wegenwacht zich echt op de kaart. De ANWB is in Nederland al jaren de grootste hulpverleningsdienst bij pechgevallen. Nog steeds is het meestal de ANWB wegenwacht die gebeld wordt bij autopech. In Nederland is de ANWB wegenwacht het voordeligst wanneer u een abonnement op de ANWB heeft. Er zijn verschillende abonnementen bij de ANWB. Iemand met een goede auto die weinig mankementen heeft, hoeft immers niet zo’n uitgebreid pakket te hebben. Exact om deze reden zijn er verschillende soorten pakketten waar u bij de ANWB wegenwacht uit kan kiezen. Klantenservice is voor de ANWB wegenwacht dan ook van hoog belang. Bij pech is de wegenwacht klantenservice dan ook dag en nacht te bereiken. Medewerkers van de wegenwacht klantenservice zullen u dan zo snel mogelijk hulp sturen. Pech hulp is er bij de wegenwacht in allerlei soorten en maten. Zo is er pech hulp voor uw auto, pech hulp voor uw motor en zelfs pech hulp voor uw bedrijfsauto. Hiernaast bestaat er bij de wegenwacht ook speciale pech hulp voor uw fiets, bromfiets en zelfs scootmobiel. De wegenwacht klantenservice kan u dan ook helpen met het kiezen van het soort pech hulp dat u nodig heeft. De wegenwacht klantenservice bereikt u door het nummer 088 2692 888 te bellen. Dit is het nummer dat specifiek bedoeld is als lijn voor mensen die met pech langs de kant van de weg staan. Door dit nummer te bellen kunt u dan ook dag en nacht iemand van de wegenwacht klantenservice bereiken. Voor vragen, opmerkingen of tips voor de wegenwacht klantenservice moet u een ander nummer bellen. Dit nummer luidt 088 2692 222 en is elke maandag tot en met vrijdag te bereiken van 8.30 in de ochtend tot 18.00 in de avond. Op zaterdag kunt u via dit nummer tussen 10.00 in de ochtend en 16.00 iemand van de wegenwacht klantenservice bereiken. Op zon- en feestdagen is het helaas niet mogelijk om via dit nummer iemand van de wegenwacht klantenservice te bereiken. Hiernaast kunt u via de website ook vraag stellen aan “iris”, een virtuele medewerker van de wegenwacht klantenservice.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Wegenwacht. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Wegenwacht, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Als u het telefoonnummer van ANWB zoekt en u staat met pech langs de...

uitgebreide informatie »

Heeft u binnenkort een auto nodig om een bestemming in Nederland te...

uitgebreide informatie »

Heeft uw auto ruitschade of een geringe schade ergens anders? Dan is...

uitgebreide informatie »

Bovag is de brancheorganisatie voor mobiliteit in Nederland. Ieder...

uitgebreide informatie »

Greenwheels is het bedrijf in Nederland dat het heel eenvoudig maakt...

uitgebreide informatie »
Datona.nl biedt onder andere gereedschapskisten, gereedschapswagens,...
uitgebreide informatie »

views

3010

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.