klantenservice The Travel Company

www.thetravelcompany.be

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij The Travel Company
The Travel Company is een online aanbieder van diverse reizen. Op de website van The Travel Company kunt u reizen bekijken en boeken. Allereerst kunt u een reis zoeken op basis van een bestemming of een thema. De verschillende bestemmingen die The Travel Company aanbiedt, zijn: Latijns Amerika, Europa, Noord Amerika, Cruises, Oceanië, Afrika en Azië. In deze categorieën zijn er verschillende landen waaruit u een keuze kunt maken. Ook kunt u een keuze maken op basis van een thema. De thema’s zijn als volgt onderverdeeld: Rondreis, Individuele rondreis, rondreis met privé-gids, cruises, cruise, natuur, stadsreis en strand. Bij de georganiseerde reizen staat er elke dag iets op het programma, waardoor u zich niet gaat vervelen. Na een selectie te hebben gemaakt, vindt u meer informatie over de desbetreffende reis. Indien de selectie u bevalt, kunt u op de website van The Travel Company gelijk een reis boeken. De Travel Company is op verschillende manieren te bereiken. Het kantoor van The Travel Company is gevestigd aan de Dorpstraat 6, B-1830 in Machelen, België. Mocht u The Travel Company telefonisch willen bereiken, kunt u het nummer +32(02)2523740 hiervoor gebruiken. Ook is het mogelijk om het kantoor een faxbericht te sturen. U kunt uw faxbericht verzenden naar het nummer +32(02)2520096. Tevens is het mogelijk The Travel Company een email te sturen. U kunt uw bericht sturen aan info@thetravelcompany.be. Het kantoor van The Travel Company is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 14:00 uur tot 18:30 uur. Ook op zaterdag is het kantoor open, van 09:00 uur tot 13:00 uur. Het kantoor is gesloten op zon- en feestdagen. Op de website van The Travel Company is het ook mogelijk een contactformulier in te vullen. Indien u uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en vraag invult en dit formulier verzendt, zal The Travel Company zo snel mogelijk contact met u opnemen. Indien u een specifieke vraag heeft over een bepaalde reis, is daarvoor een apart contactformulier. Op dit contactformulier dient u andere gegevens in te vullen. Ten eerste dient u de reis te selecteren waar uw vraag betrekking op heeft. Daarnaast dient u uw naam, emailadres, telefoon en uw vraag i nte vullen. Indien u dit contactformulier heeft verzonden, zal The Travel Company ook zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met The Travel Company. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van The Travel Company, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

TUIfly Klantenservice. TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die...
uitgebreide informatie »

TUI

TUI Nederland Klantenservice. TUI Nederland is de marktleider in de...
uitgebreide informatie »
Kras is een Nederlandse reisorganisatie en is begonnen in 1992 als...
uitgebreide informatie »
Ebookers Klantenservice. Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt...
uitgebreide informatie »
Arke Klantenservice. Arke is een Nederlandse reisorganisatie die is...
uitgebreide informatie »
Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later...
uitgebreide informatie »

views

671

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.