klantenservice Telfort

www.telfort.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Telfort

Een abonnement afsluiten, uw abonnement verlengen, vragen over de tarieven of misschien wel een klacht over de dienstverlening: er zijn veel verschillende redenen waarom u het telefoonnummer van Telfort nodig zou kunnen hebben. NL Contact heeft dat telefoonnummer voor u, zodat u uw vragen snel beantwoord krijgt.
U kunt deze vragen natuurlijk ook via de website of in een e-mail indienen, maar met het telefoonnummer van Telfort kunt u direct iemand aan de lijn krijgen. Diegene kan u dan meteen verder helpen met wat u wilt of zoekt. Handig, toch? En NL Contact helpt daar graag bij. Wij zorgen ervoor dat u snel in contact komt met de juiste persoon.

Telfort opzeggen

De meeste bedrijven hebben het liefst dat u klant wordt. Daarom zijn de telefoonnummers voor het aanmelden gemakkelijk te vinden. Die staan in allerlei communicatie en verschijnen als eerste als u op een andere manier zoekt naar een nummer. Maar wat als bijvoorbeeld Telfort opzeggen eigenlijk uw doel is? Hoe komt u dan aan het juiste nummer?
Ook daar helpt NL Contact mee. Als u belt naar 0900-0700, dan zorgen wij ervoor dat u het nummer krijgt waar u kunt opzeggen. Zo voorkomt u dat u van de ene naar de andere afdeling wordt doorverbonden en kunt u snel uw zaken regelen. Wij begrijpen dat u aan opzeggen liever niet teveel tijd kwijt wilt zijn en helpen daar op deze manier bij.

Wat te doen bij een Telfort storing?

Bent u klant bij Telfort en is er sprake van een storing? Ook dan helpen wij u graag verder. Via 0900-0700 kunnen we u niet alleen het nummer van Telfort geven, maar we kunnen u ook direct doorverbinden. Bent u op dat moment niet in de gelegenheid om zelf te bellen, maar wilt u wel graag vast het juiste nummer bij de hand hebben?
In dat geval kan NL Contact u ook geheel gratis een sms'je sturen met daarin de opgevraagde gegevens. U kunt dan later op een ander moment informeren naar de storing of om een andere reden contact opnemen met Telfort. Het sms'je kan uiteraard gewoon bewaard worden op uw telefoon, dus u hoeft er niets voor op te schrijven.

Wat doet NL Contact?

Wat doet NL Contact nu precies? Wij bieden een oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen met een bedrijf. Bijvoorbeeld met het telefoonnummer van Telfort. Dankzij onze dienstverlening hoeft u niet langer allerlei nummers te proberen of op te zoeken. Wij hebben een up-to-date bestand met alle telefoonnummers van belangrijke bedrijven.
Het enige dat u hoeft te doen is ons te bellen op 0900-0700. Wij zorgen er dan vervolgens voor dat u direct met het juiste nummer wordt doorverbonden. Wilt u liever zelf bellen, bijvoorbeeld op een ander moment? Dat kan natuurlijk ook. Dan geven we u het telefoonnummer door en sturen we het, als u dit wilt, ook nog in een sms'je naar uw eigen nummer.

Bel met NL Contact

Is uw tijd ook kostbaar en wilt u die niet verdien met steeds het verkeerde nummer bellen of een zoektocht naar een specifiek nummer? Neem dan vandaag nog contact op met NL Contact. Wij beschikken over een dagelijks bijgewerkte database met daarin alle nummers van belangrijke organisaties, bedrijven en instanties in Nederland. Van de Belastingtelefoon tot Telfort.

Wij zorgen ervoor dat u razendsnel het juiste telefoonnummer krijgt, zodat u geen tijd meer hoeft te verspillen. Als u uw zaken direct wilt regelen, dan kunnen we u uiteraard ook meteen doorverbinden met het goede nummer. Wij helpen u in ieder geval altijd snel, zodat u ook weer snel verder kunt met uw eigen belangrijke zaken!

Telfort is een grote Nederlandse telecomaanbieder. Het is mogelijk om bij Telfort een abonnement af te sluiten voor internet, telefonie en televisie. Daarnaast verkoopt Telfort nog vele andere producten. U kunt een overzicht van de producten vinden op de website van Telfort. Telfort is op verschillende manieren te bereiken. Op de website van Telfort is een pagina opgenomen waar verschillende vragen worden beantwoord. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen, waardoor u makkelijk uw vraag beantwoord kunt zien. Indien uw vraag hier niet bij staat, kunt u op andere manieren contact opnemen met Telfort. Het is tevens mogelijk om uw vraag online te stellen. Telfort heeft een Twitter-team ingesteld, waardoor u door middel van het sturen van een Tweet antwoord kunt krijgen op uw vraag. Daarnaast bestaat er een forum van Telfort, waar u uw vraag kunt stellen. Ook kunt u daar inzien of uw vraag al eerder is gesteld. Het webcare team is te bereiken via internet. Zij zijn beschikbaar tussen 09:00 uur en 21:00 uur op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zon- en feestdagen is het webcare team niet te bereiken.

Daarnaast is het mogelijk om de klantenservice van Telfort te bellen. Dit kan op het nummer 0900-9596. De kosten van een telefoongesprek bedragen €0,50 per gesprek. Hier komen uw gebruikelijke belkosten nog bovenop. De klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zondag is de klantenservice gesloten.

Indien uw telefoon verloren of gestolen is, kunt u het beste uw telefoon blokkeren. Dat kan via het keuzemenu van het telefoonnummer 0900-9595. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar, gedurende de hele week. Mocht u in het buitenland zijn en de klantenservice van Telfort willen bereiken, kunt u het nummer 003188-7650200. Voor dit telefoonnummer gelden andere tarieven dan hierboven vermeld.

Ook is het mogelijk om Telfort een e-mail te sturen. Dat kan via een contactformulier op de website van Telfort. U dient eerst een categorie en subcategorie te kiezen. Daarna dient u in te vullen om wat voor soort vraag het gaat. Vervolgens komt u in een scherm waar u uw vraag kunt stellen en uw bericht kunt achterlaten. Indien u deze vraag verstuurt, zal Telfort zo snel mogelijk contact met u opnemen. Indien je telefonisch contact opneemt met Telfort, dien je altijd enkele persoonlijke gegevens door te geven. Dit doet Telfort ter controle.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telfort. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telfort, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Hollandsnieuwe is een telefoon provider. Door de Sim Only abonnementen...
uitgebreide informatie »

T-Mobile is één van de grootste providers van Nederland. Het bedrijf...

uitgebreide informatie »

Ben

Ben Klantenservice Ben is een mobiele telefoonaanbieder in Nederland....
uitgebreide informatie »
De Lebara Group is opgericht in 2001 om innovatieve oplossingen in de...
uitgebreide informatie »
De Pay As You Go International SIM met meer dan 8 miljoen klanten...
uitgebreide informatie »
Pretium Telecom is na KPN de grootste aanbieder van traditionele vaste...
uitgebreide informatie »

views

6357

rating

2/5

quality

25%

reactions

4

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

waarom zijn alle gratis telfnummers weggaan en moet je klantservice/helpdesk ineens betalen terwijl by ander providers dat wel gratis= dat= juist klantservice net dat beetje extra-en nu vaak ligt het internet eruit problemen met opname en verwijderen-vertraagt internet vastlopen
helaas ben ik overgestapt naar tele2.Heb nu moeilijkheden met mijn "e-mail lezen"Waar en hoe krijg ik dat te zien/lezen.
Telfort komt afspraken om terug te bellen niet na. Wel krijg ik na diverse keren bellen naar Telfort de rekening hiervan.
Gewoon 24 uur per dag beschikbaar zijn, dit is bij vele andere providers ook zo. We zitten nu zonder tv en internet en kunnen geen kant op. Hier balen we ontzettend van.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.