klantenservice Tbi

www.tbi.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Tbi
TBI is een grote organisatie waar verschillende ondernemingen bij aangesloten zijn. Het uitgangspunt van de organisatie is dat de leefomgeving van iedereen duurzaam wordt ingericht en wordt onderhouden. De ondernemingen die zijn aangesloten bij TBI, zijn voornamelijk gespecialiseerd in techniek en infrastructuur. Daarnaast houden de ondernemingen zich bezig met het bouwen van verschillende gebouwen, wegen, bruggen en fabrieken voor verschillende opdrachtgevers. De projecten hebben zich inmiddels verspreid door heel Nederland. De ondernemingen worden zowel ingezet door publieke n als private opdrachtgevers. De ondernemingen die aangesloten zijn bij TBI werken onder hun eigen naam. Zij werken door de aansluiting bij TBI wel nauw met elkaar samen. De organisatie biedt de kanten een combinatie van bouw en technologie, waardoor veel grote projecten kan aannemen en laten slagen. TBI heeft verschillende kernwaarden. Zo streeft de organisatie naar de balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. De projecten zijn gericht op duurzaamheid. Ook investeert TBI in innovatie en de toekomst. Tevens staan de medewerkers van TBI op de voorgrond. De medewerkers van TBI creëren een duurzame relatie met de klanten en krijgen de mogelijkheid zich te ontplooien. Ook werken zij in een gezonde en veilige werkomgeving. TBI richt zich voornamelijk op de toekomst, omdat het werk en de projecten die zij verrichten duurzaam zijn en een grote impact kan hebben op de bevolking. Om die reden heeft de maatschappij dan ook behoefte aan partners die innovatie in verbinding weten te zetten met het duurzaam ondernemen. De slogan van is dan ook ‘Maak de toekomst’. Tbi is op verschillende manieren te bereiken. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Wilhelminaplein 37, 3072 DE in Rotterdam. Mocht u het bedrijf per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan TBI Holdings, Postbus 23134, 3001 KC Rotterdam. Ook is de organisatie telefonisch te bereiken. U kunt hiervoor het nummer 010-2908500 gebruiken. Daarnaast kunt u een mail sturen. U kunt uw mail versturen naar het volgende mailadres: info@tbi.nl. Op de website van TBI is een overzichtelijke routebeschrijving opgenomen om het kantoor in Rotterdam te bezoeken. U kunt met het openbaar vervoer komen of met de auto, voor beide vervoersmiddelen is een routebeschrijving beschikbaar. Ook kunt u informatie vinden over het parkeren. Dit staat tevens op de website www.tbi.nl.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Tbi. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Tbi, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1025

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.