klantenservice SSH

www.ssh.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij SSH
De SSH Communications Security is opgericht in 1995 en heeft het Secure Shell protocol uitgevonden. Dit is een protocol dat zien op data-in-transit beveiligingsoplossingen. Klanten die behoefte hebben aan het veilig stellen van bepaalde informatie of gegevens, kunnen SSH hiervoor inschakelen. Het kantoor werd in 1995 gestart door Tatu Ylonen, die ook de uitvinder is van het Secure Shell Protocol. Inmiddels is dit protocol de gouden standaard voor de beveiliging van data voor alle mensen die zich wensen aan te sluiten bij de SSH. Inmiddels heeft de SSH meer dan 3000 klanten en is het bedrijf wereldwijd gevestigd. De producten van SSH lopen uiteen. SSH biedt de volgende producten aan: Universal SSH Key Manager, CryptoAuditor, Tectia SSH en Tectia MobileID. Op de website zelf kunt u een overzicht vinden van alle producten met bijbehorende uitleg. SSH is op verschillende manieren te bereiken. Op de website van SSH is een online contactformulier die u in kunt vullen. U dient dan uw naam, emailadres, telefoonnummer, functie, bedrijf, land en uw bericht achter te laten en het formulier vervolgens te versturen. SSH zal dan binnen enkele dagen contact met u opnemen. Naast het formulier in te vullen is het ook mogelijk om te chatten met een van de medewerkers van de SSH. Op de website is hier een speciaal venster voor. Daarnaast is het kantoor actief op LinkedIn, Google Plus en Twitter. Hier kunt u dan ook uw vragen stellen over de producten of diensten van SSH. Het kantoor is gevestigd in Amerika, Hong Kong, Finland en Duitsland. Indien u contact wenst op te nemen met het filiaal in Amerika, kunt u hiervoor het telefoonnummer +1781-2472100 gebruiken. Het filiaal is gevestigd aan de 460 Totten Pond Road, Suite 460, Waltham MA 02451. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u dit adres gebruiken. Het kantoor in Hong Kong is te bereiken op het telefoonnummer +852-36023072. Dit filiaal is gevestigd aan 51/F Hopewell Centre, 183 Queen’s Road East, Wan Chai. Indien u SSH in Hong Kong wenst aan te schrijven, kunt u voornoemd adres hiervoor gebruiken. SSH is ook in Finland gevestigd. Deze vestiging kunt u bereiken op het telefoonnummer +358205007000. Mocht u dit filiaal willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan EMEA, Kornetintie 3, 00380 Helsinki, Finland. Daarnaast heeft de SSH een filiaal in Duitsland. Dit kantoor is te bereiken op het telefoonnummer +49621-78974610. Ook kunt u het kantoor aanschrijven. U kunt uw brief adresseren aan SSH Germany, Amselstraße 5, 68307 Mannheim, Germany.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met SSH. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van SSH, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

966

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.