klantenservice Saturn

www.saturn.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Saturn
Saturn is met meer dan 260 vestigingen in 14 landen één van de grootste elektronica retailers van Europa. Saturn biedt altijd het nieuwste assortiment en de allerlaatste technologieën, uiteraard allemaal direct gebruiksklaar in de winkel. Iedere Saturn vestiging houdt in haar assortiment rekening met de wensen van u als klant. De assortimenten kunnen daardoor verschillen afhankelijk van de vestiging die u bezoekt.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Saturn. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Saturn, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Sony is een wereldberoemd Japans concern. Sony is actief als fabrikant...
uitgebreide informatie »
Phillips, of Koninklijke Philips N.V., is een onderneming met een...
uitgebreide informatie »
Samsung is een groot elektronica bedrijf. Het bedrijf is internationaal...
uitgebreide informatie »
Tefal is een handelsmerk van de Groupe SEB, een Frans bedrijf, dat...
uitgebreide informatie »
In 1979 werd het consumentenelektronicabedrijf Mediamarkt opgericht in...
uitgebreide informatie »

JVC

Japan Victor Company, ook wel bekend als JVC in Europa en in Amerika,...
uitgebreide informatie »

views

4923

rating

2/5

quality

33%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

ik heb 24 12 2013 een lg opttimus l7 gekocht bon nr40120682met 40 euro cashback de verkoper vertelde dat de teruggave binnen 6 weken geregeld is ik heb de gegevens per email gestuurd naar lg en tevens wat in voorwaarden staat de streepjes code en bon per post verstuurd naar lg helaas nog niets ontvangen tel contact met jullie nr 0181650800 is onmogelijk dat nr is altijd onberijkbaar ik ben dus zeer ontevreden zo een ergernis voor een luizige 40 euro ik zal dan ook nooit meer iets kopen met cashback wat gaan jullie er aan doen met lg optimus cashback krijg ik geen contact en aangezien ik de aankoop in u winkel heb gedaan verwacht ik dat u het oplost W V SCHELVEN tel 0181636325
Geachte bij deze wil ik mijn ongenoegen uiten over mijn aankoop bij saturn,vestiging Amersfoort van een soundbar merk Samsung op mijn vraag is deze te gebruiken op mijn Panasonic tv is mij verteld dat dit prima gaat maar nu bleek dit niet te gaan dus voor mij onbruikbaar op mijn vraag aan de bedrijfsleider wilt u hem terugnemen was het antwoord negatief aan dit Apparaat heb ik dus niks ik heb hem ter reparatie aangeboden bij de vestiging Amersfoort ik ben zeer teleurgesteld dat mij een product is verkocht dat niet aan mijn verwachting voldoet hopelijk wilt u via,deze weg aan mijn verzoek voldoen groet M.w Zuijdendorp tel.0624102727 L
Een maand geleden via internet laptop besteld bij Saturn. Laptrop is bij Post-Nl "verdwenen". Post NL heeft vergoeding overgemaakt naar Saturn.( bevestigd door Post NL) . alleen ondanks vele verzoeken per mail , boekt Saturn de vergoeding van Post-NL niet door, of zend mij een nieuwe laptop.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.