klantenservice Rumble

www.rumblestore.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Rumble
Rumble is een winkel in Utrecht die allerlei producten aanbiedt op het gebied van vechtsport, sportvoeding, personal training en crossfit. Alle producten die worden aangeboden kunt u ook online bestellen via de webshop. Als u de Rumble winkel bezoekt kunt u ter plekke ondervinden wat er verkocht wordt. Het voordeel hiervan is dat u zekerheid heeft van uw aankoop en u kunt gerust nadien online bestellen en laten bezorgen. Als u via de webshop van Rumble koopt ziet u overzichtelijk het gehele assortiment van Rumble. Op de website zijn de producten verdeeld in de categorieƫn; kleding, vechtsport, martial arts, fitness, accessoires en sportvoeding. Per categorie zijn er weer subcategorieƫn, zodat u zo snel mogelijk vindt waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekterm specificeren op basis van een bepaalde prijscategorie of gewenste kleur. Het is ook mogelijk om via de website van Rumble te zoeken per merk. Daarnaast zijn er ook altijd producten in de aanbieding, deze vindt u onder het kopje sale. Als u via de webshop een product of meerdere producten besteld is de verzending bij een bestelling boven de 50 euro gratis. Rumble heeft een eigen catalogus die u in de winkel kunt bekijken, deze catalogus is ook in een online variant te zien. In deze catalogus vindt u onder andere de nieuwste items in het assortiment van Rumble. Rumble is te bereiken via het telefoonnummer 030 - 243 39 33 van maandag tot en met zaterdag. Op de meeste dagen is Rumble te bereiken van 10:00 tot 18:00 uur. U kunt dit telefoonnummer bellen als u vragen, suggesties of klachten heeft, of op zoek bent naar algemene informatie over Rumble. Daarnaast kunt u ook contact opnemen door een email te sturen naar het e-mailadres info@rumblestore.nl. Het fax nummer van Rumble is 030 - 243 27 67. Als u een klacht heeft kunt u dit ook schriftelijk laten weten. U kunt een brief sturen naar Rumble Store Holland, t.a.v. Klantenservice, Minister Talmastraat 30, 3555 GH Utrecht. U klacht wordt binnen veertien dagen na ontvangst behandeld. Als u vragen heeft kunt u deze ook altijd in de winkel stellen. De winkel is gevestigd aan Minister Talmastraat 30, 3555 GH in Utrecht. De Rumble winkel is op maandag van 13:00 tot 18:00 uur open, op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op de koopavond donderdag is Rumble extra geopend van 18:30 tot 21:00 uur.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Rumble. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Rumble, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

In 1866 opende de eerste winkel van Perry Sport onder de naam Perry&Co....
uitgebreide informatie »
AktieSport is een winkel die zowel casual kleding als sportkleding en...
uitgebreide informatie »

NGF

De Nederlandse Golf Federatie, beter bekend als NGF, begon in 1914 als...
uitgebreide informatie »
Ongeveer twintig jaar geleden kreeg Nederland er een nieuwe sneaker...
uitgebreide informatie »
Divoza Horseworld is een winkel met een bijbehorende webshop die alles...
uitgebreide informatie »
PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, die uitkomt in...
uitgebreide informatie »

views

889

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.