klantenservice Reader´s Digest

www.readersdigest.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Reader´s Digest
Reader's Digest, in Nederland en België ook uitgebracht onder de naam Het Beste, is een van oorsprong Amerikaans tijdschrift dat in 52 edities in 35 verschillende talen over de hele wereld wordt uitgebracht. Reader's Digest is het tijdschrift met de grootste oplage ter wereld. [1] Het maandblad bereikt naar schatting 50 miljoen lezers in 100 verschillende landen. Reader's Digest bundelt een selectie van artikelen en rubrieken uit andere tijdschriften. De artikelen gaan over een brede waaier aan onderwerpen. Het tijdschrift wordt uitgebracht in relatief klein formaat (13,3 × 18,4 cm). Reader's Digest wordt uitgegeven door The Reader's Digest Association, gevestigd in Chappaqua (New York), dat 92 verschillende tijdschriften uitbrengt, waaronder de 50 edities van Reader's Digest. Tevens brengt het bedrijf boeken en andere mediaproducten uit.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Reader´s Digest. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Reader´s Digest, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Elsevier is een overwegend rechts-georiënteerd Nederlands...
uitgebreide informatie »
Flair is een Nederlands tijdschrift voor jonge vrouwen, dat wordt...
uitgebreide informatie »

FHM

FHM is een tijdschrift voor mannen tussen 18 en 30 jaar dat gepubliceerd...
uitgebreide informatie »
Viva is een Nederlands weekblad met als doelgroep jonge (geëmancipeerde)...
uitgebreide informatie »
Het Veronica Magazine is een televisiegids uitgegeven door Veronica...
uitgebreide informatie »
Als abonnee van Quest krijgt u op de meeste producten korting indien u...
uitgebreide informatie »

views

2575

rating

2/5

quality

0%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Ondanks 3x contact met R-D ,1x per telf en 2x schr. blijft enige reactie uit. Het betreft een door mij 2x betaalde abonnement over 2015. 1x betaald op 29/12/2014 en 1x bet. op 27/5/2015 , na aanmaning 29/4/2015,dat er niet bet.zou zijn. begreep dat R-D buiten Ned. in chapter 11 is geplaatst. op mijn mail van 21/6/2015 ,reactie binnen 48 uur een reactie ?????? Mooi niet . Vraag mij af met welke oplichters bende wij te maken hebben. Reader,s Digest reageer en betaal terug.
November of december 2014 heb ik mijn abonnement reeds opgezegd ivm het overlijden van mijn man op 10 november 2014. Hiervan heb ik helaas nooit een bevestiging van u mogen ontvangen. In de tussentijd heb ik u div. mailtjes gestuurd, de laatste op 28-08-2015. Ook hierop heb ik geen reactie gekregen. Vandaag heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat na heel wat smeken dat mijn abonnement per heden opgezegd is. Ik krijg de helft van € 39,95 retour. Ik vind dat niet eerlijk, tevens heb ik 9 min. aan de telf. gezeten en dat kost ook nog eens minimaal 9 x € 0,80 = € 7,20. Ik hoop dat ik deze kosten en minimaal 3/4 van € 39,95 van u mag terugontvangen. Ik ben benieuwd of u nu op deze mail wel zult reageren. Met vriendelijke groet. L.C.M. van Wittmarschen.
Vanaf september geen "Het Beste" ontvangen. Blijkt mijn abonnement niet betaald te hebben. Heb echter geen aanmaning via de post ontvangen. Diverse keren via tel.contact met medewerkster de kwestie uitgelegd echter zonder resultaat. Er is nu, 10 dec. een brief met betaling bewijs onderweg. Hoop op correcte afhandeling. Met vr. groet A.Timans

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.