klantenservice Rabobank

www.rabobank.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Rabobank
U kunt bij de Rabobank terecht voor al uw dagelijkse bankzaken. De Rabobank (Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A) is een Nederlandse bank, bestaande uit 139 zelfstandige coöperaties die alle een eigen bankvergunning van De Nederlandsche Bank bezitten. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep, en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland. De Rabobank wil tevens bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin. Dit is onder meer verankerd in de gedragscode en in algemene externe en interne principes voor de dienstverlening. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een uitgangspunt in de kernactiviteiten van de Rabobank. Ook in de eigen bedrijfsvoering staat duurzaamheid voorop. In ontwikkelingslanden worden plattelandsbanken en spaar- en kredietcoöperaties gefinancierd. Voor bedrijven en particulieren kan de Rabobank als coöperatieve bank veel betekenen. Heeft u als particulier vragen aan de Rabobank, dan kunt u altijd langs gaan bij één van de vele vestigingen. Elke klant heeft, afhankelijk van de woonplaats, een “eigen” Rabobank. Bij deze Rabobank kunnen de medewerkers snel uw gegevens inzien en u desgewenst direct hulp bieden. Iedere vestiging van de Rabobank heeft een eigen nummer. Bent u dus al klant, en heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u het beste contact opnemen met de medewerkers van uw “eigen” plaatselijke Rabobank. De Rabobank heeft tevens een algemene klantenservice beschikbaar voor vragen en opmerkingen over Rabo Internet- en Mobielbankieren. U kunt uw vraag online stellen via de website www.rabobank.nl, of naar het algemene nummer (lokaal tarief) bellen. Dit telefoonnummer is elke werkdag van 08.00-22.00 uur bereikbaar en tevens zaterdag, zon- en feestdagen van 09.00-17.00 uur. Deze Rabobank Klantenservice verstrekt geen informatie over uw rekeningen, saldo en betalingen. Dit is privacygevoelig. De klantenservice van de Rabobank kan u ook snel hulp bieden bij praktische problemen. Raakt u bijvoorbeeld uw betaalpas of creditcard kwijt na diefstal of verlies dan kunt u deze pas direct blokkeren via 088-RABOSOS. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week en ook vanuit het buitenland bereikbaar. Een onderdeel van de Rabobank is Interpolis Verzekeringen. Heeft u vragen of opmerkingen over uw verzekeringen dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Interpolis. Een overzicht van alle belangrijke telefoonnummers vindt u op de website www.rabobank.nl. slot is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Rabobank via social media. Uw bericht via Twitter of Facebook wordt zo snel mogelijk door één van medewerkers beantwoord.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Rabobank. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Rabobank, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

ING

De klantenservice van ING is te bereiken op het nummer 020-2288888 voor...
uitgebreide informatie »
ABN AMRO Group N.V. is een Nederlandse bankgroep, opgericht tijdens de...
uitgebreide informatie »
NIBC Bank N.V., voorheen de Nationale Investeringsbank, is een...
uitgebreide informatie »

Dankzij nl-contact.nl wordt u snel op weg geholpen als u...

uitgebreide informatie »

Eén van de meer bekendere banken van Nederland is de SNS bank. Deze...

uitgebreide informatie »

De Nederlandse beleggersbank Alex werd in 1999 opgericht. Het is de...

uitgebreide informatie »

views

19002

rating

2/5

quality

0%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

is het zo dat je veel geld op de bank moet hebben staan of dat je veel hebt geleend om mee te mogen doen met de Golf dag die er ieder jaar in Baarle/Nassau wordt georganiseerd want het zijn meestal de zelfde personen die deel mogen nemen en dat is niet correct.
Ik sta al sinds december 2013 t/m heden februari 2014 te wachten tot de storing bij de rabofoon van de bank is opgeven en weer werkt zoals het hoort. Ik wil gebruik maken van de rabofoon inzake kredieten zoals altijd.Helaas krijg je te horen dat je geen gebruik kan maken van opname via deze site.hierdoor ben ik genoodzaak om naar een depedance te gaan om informatie en transactie te plegen. Is geen reclame voor de bank.Wanneer is dit probleem nou eindelijk verholpen,dan zijn de klanten weer tevreden.
Enige weken geleden vroeg ik internet bankieren aan via onze pc die van mij en partner is.Er werd gezegd dat ik maar een machtiging met hem moest aangaan. Vreemd...ik en zijn rekening zijn 2 dingen en we willen niet eens met elkaars rekening werken,alleen via zelfde internet provider en email naam omdat dat gewoon het makkelijkst is. Graag zie ik dus het formulier tegemoed H.E.Veldhuizen-Schulten

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.