klantenservice Perry Sport

www.perrysport.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Perry Sport
In 1866 opende de eerste winkel van Perry Sport onder de naam Perry&Co. Deze winkel werd geopend door de familie Vester en zat gevestigd in de Amsterdamse Kalverstraat. De winkel stond bekend als een echt warenhuis en verkocht een groot assortiment aan zeer vernieuwende producten die uit verschillende plekken over de hele wereld kwamen. Het is dan ook geen verrassing dat Perry&Co bekend stond als een echte trendzetter. Echter, Perry&Co concentreerde zich nog niet, zoals Perry Sport dat op dit moment wel doen, op de vrijetijdsbesteding van haar klanten. Dit kwam pas op na de oorlog. De tijdsgeest veranderde: mensen genoten erg van het leven en de vrijetijdsbesteding werd steeds belangrijker. Pas een tijd later, in 1978, werd de naam Perry Sport geboren. Dit kwam doordat Sporthuis Centrum zich bij de succesformule voegde. Vanaf dit moment was de Perry Sport een warenhuis dat zich concentreerde op sport, een sportwarenhuis. Het is dan ook niet gek dat de Perry Sport bewegen heel expliciet support. Hun filosofie is namelijk: “zij die bewust zijn bewegen; zij die bewegen beleven”. Bij de Perry Sport kunt u als klant dan ook terecht voor zeer veel verschillende soorten spullen die nodig zijn bij het bewegen. Van bergschoenen tot ski’s en van een backpack tot ski helm. Doordat het assortiment van de Perry Sport zo uitgebreid is, is het ook niet gek dat de Perry Sport klantenservice een belangrijk onderdeel van het sportwarenhuis is. Op deze manier kan Perry Sport haar klanten immers gemakkelijk wegwijs maken in het assortiment. Voor allerlei soorten vragen kan de Perry Sport klantenservice ingeschakeld worden. Of het nou een vraag is over de garantie van uw backpack of een vraag over het verschil tussen de verschillende soorten skibroeken: het kan allemaal. De Perry Sport klantenservice kan bereikt worden op 0900 – 737 79 77 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 ’s ochtends tot 16.00 ’s middags. Dit gesprek kost €0,35 cent per gesprek, plus uw normale telefoonkosten. Ook kunt u de Perry Sport klantenservice bereiken via email, op klantenservice@perrysport.nl. De Perry Sport klantenservice zal ervoor zorgen dat uw email zo snel mogelijk beantwoord wordt. Tevens is de website van Perry Sport, www.perrysport.nl, een onderdeel van de Perry Sport klantenservice. Hierop kunt u onder andere het gehele assortiment van de winkel vinden. Ook treft u hier een pagina aan met de meest gestelde vragen, www.perrysport.nl/faq/. Hierdoor is het lang niet altijd nodig om de telefonische Perry Sport klantenservice in te schakelen bij een vraag. Een groot gedeelte van de vragen staan namelijk al beantwoord en wel op de website. Neem dus vooral een kijkje op deze pagina voordat u de telefoon oppakt om de Perry Sport klantenservice te bellen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Perry Sport. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Perry Sport, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

AktieSport is een winkel die zowel casual kleding als sportkleding en...
uitgebreide informatie »

NGF

De Nederlandse Golf Federatie, beter bekend als NGF, begon in 1914 als...
uitgebreide informatie »
Ongeveer twintig jaar geleden kreeg Nederland er een nieuwe sneaker...
uitgebreide informatie »
Divoza Horseworld is een winkel met een bijbehorende webshop die alles...
uitgebreide informatie »
PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, die uitkomt in...
uitgebreide informatie »
Rumble is een winkel in Utrecht die allerlei producten aanbiedt op het...
uitgebreide informatie »

views

2707

rating

1/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Oplichters die je doorverbinden met een gratis nummer maar jou laten betalen

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.