klantenservice Packard Bell

www.packardbell.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Packard Bell
Packard Bell (PB) was de naam van een Amerikaans bedrijf dat in 1933 in Los Angeles werd opgericht. Van oorsprong fabricieerde het bedrijf radio's, later volgde andere consumentenelektronica, zoals televisietoestellen. Het bedrijf werd in 1968 gekocht door Teledyne. In 1986 kochten Beny Alagem en een groep investeerders de naam van Teledyne, waardoor het herleefde als fabrikant van goedkope pc's. De computers werden spoedig populair. Ondanks de populariteit kreeg Packard Bell ook een reputatie van slechte kwaliteit, een reputatie die in 1995 verergerde toen gerecyclede computers als nieuw werden verkocht. Packard Bell profiteerde soms van misplaatste naamerkenning, met consumenten en zelfs sommige verkopers die het verkeerde bedrijf associëren met Packard Bell, zoals Hewlett-Packard, Packard, Pacific Bell, en de Bell Labs. Packard Bell trok zich in 2000 volledig van de markt in de Verenigde Staten terug, hoewel het in Europa als Packard Bell Europe (PBE) een populair merk bleef. Het is ook de mp3-wereld ingegaan en heeft een populaire mp3/WMA-speler, de AudioDream, geproduceerd. In 2004 veranderde Packard Bell zijn logo, en begon het mediaproducten voor televisie en draadloos netwerk te vervaardigen. Packard Bell is tevens in andere continenten begonnen. Packard Bell, dat sinds 1995 in handen was van NEC, werd in september 2006 opgekocht door de zakenman John Hui, de voormalige eigenaar van eMachines. De bedrijfsnaam werd officieel 'Packard Bell BV' en bleef zoals de PBE gevestigd in Wijchen. In augustus 2007 trachtte de Chinese pc-maker Lenovo Packard Bell over te nemen. Lenovo hoopte hierdoor zijn marktaandeel in Europa te vergroten. Hier stak Acer een stokje voor door gebruik te maken van een optie die Gateway (ook overgenomen door Acer) had gekregen via John Hui. Eind 2007 is deze overname afgerond, waardoor Acer de koppositie verwierf binnen Azië, Amerika én Europa.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Packard Bell. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Packard Bell, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

HP

HP, of Hewlett Packard, is op dit moment een van de grootste Amerikaanse...
uitgebreide informatie »
Asus is een bedrijf dat producten produceert die perfect zijn voor het...
uitgebreide informatie »
Levono is van origine een Chinees bedrijf. Het specialiseert zich in het...
uitgebreide informatie »
Medion is een Duits computerbedrijf. Het is opgestart in 1982. Het...
uitgebreide informatie »
Microsoft staat bekend als een bedrijf met de hoogste beurswaarde ter...
uitgebreide informatie »
Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih in Taiwan. Hier bevindt zich...
uitgebreide informatie »

views

3096

rating

3/5

quality

50%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

mw/dhr Vind het absurd dat er geen emailadres en/of een "normaal"telfnr te vinden is om klantenservice te bereiken van packard bell . Hopelijk kunt u mij dit toezenden bvd l.kolder
hallo pacard Bell ik heb een pacard Bel I5-480m serienummer (MS 2290)lxbml02027048b4b482200 snit nummer 04874016822. ik krijg mijn netwerk kaart niet aan de praat via kabel. wel via mijn router. downloaden van uw site wil niet hopelijk kunt u mij Helpen. Mgr. Gerard smienk Hooizolder 7 9205 CG tel 0512777772

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.